Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan animáció készítő...

Elenaa kérdése:

Tudtok olyan animáció készítő programokat amiket filmkészítéshez is használnak? Pl füst, karakterek elkészítése stb.

Figyelt kérdés
Előre köszi a válaszokat! :)

2014. jún. 1. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
hát az nem úgy megy, hogy rákattintanak a füst gombra és ott lesz a füst, hanem napokig dolgoznak rajta
2014. jún. 2. 04:27
 2/6 A kérdező kommentje:
azt tudom de nem tudtok ilyen programokat?
2014. jún. 2. 19:58
 3/6 anonim válasza:

2 dimenziós animációhoz a legjobb az Adobe After Effects.

Ha 3D-ben szeretnél animációkat készíteni akkor ott van a: 1. Blender (ez ingyenes). Innen tudod letölteni:

[link]

2. 3Ds max (3D Studio max) ez egy nagyon jó 3D-s animációkészítő program (az autodesk készíti) (sajnos nem ingyenes)

3. Maya (szintén autodesk)(nem ingyenes) ugyanúgy 3D-s mint a 3Ds max csak ezt inkább élőlények elkészítésére szokták használni de épületek modellezésére is nagyon jól használható

4. Renderman (ezt használja a Pixar is)

Ami még fontos lehet, hogy a Pixar most tette ingyenessé a Renderman és a Maya szoftvert a diákok számára de azt sajnos nem tudom, hogy honnan lehet letölteni őket.

Ezek megfelelő használatához természetesen rengeteget kell velük dolgoznio hogy profik legyünk benne.

Ezenkívül szükséges hozzájuk a minimális hardver megléte is.

És természetesen ha valaki profi is benne akkor sem egy két óra mire összerak egy filmet főleg egyedül.

2014. jún. 3. 15:06
 4/6 anonim válasza:
Ja és azt még elfelejtettem mondani ezek mindegyike természetesen használható modellezésre is.
2014. jún. 3. 15:07
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. jún. 4. 15:44
 6/6 anonim válasza:
Igazán nincs mit.
2014. jún. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!