Az így jártam anyátokkal befejező része mért lett ekkora sz*r?
Figyelt kérdés
Ted 9 évadon keresztül vár a nagy ő-re megkapja erre 5 év alatt meghal...
Barnsey és Robin elválnak...
csináltak egy rakat gyereket és nincs asszony... mindenki élete egy kalap semmi.... szerintem undorító modón elcseszték... vélemény?
jaa és én egy olyan befejezést szívesebben láttam volna hogy a teraszon ülnek és nagyon boldogok... 6-an + az a száz gyerek amit csináltak...
ahogy Lily elképzelte egyszer
2014. máj. 31. 22:53
1/5 anonim válasza:
Kosz, hogy elmondtad,igy legalabb nem bankodom, hogy nem lattam. Es nem is fogom soha megnezni. Ez tenyleg egy fos.
2/5 A kérdező kommentje:
életem legrosszabb filmes döntése volt hogy megnéztem... inkább soha ne tudtam volna meg h ki ted felesége... íhy oda az egész varázs
2014. máj. 31. 23:06
3/5 anonim válasza:
5 év alatt? Nem volt még fél óra se :D Feleslegesen túldrámázták a befejező epizódot, ez nem egy Breaking Bad vagy Doktor House. Bár azt még elfogadtam volna, hogy Tracy meghal, de akkor legalább egy teljes évadot szántak volna arra, hogy összejön Teddel és egy kicsit megismerjük. Erre az egész évad egy olyan esküvő körül forgott, amit 10 perc múlva elkúrnak egy válással. A gyomrom akkor fordult fel, amikor kiderült, hogy csak azért mesélte el az egész sztorit a gyerekeknek, hogy nyálcsorgatva szaladhasson Robinhoz. Azt hittem a Dexter után már nagyobbat nem csalódok sorozatban, de ez még azt is felül vagyis inkább alul múlja.
4/5 anonim válasza:
Nekem az utolsó előtti résznél véget ért a sorozat.
Egyébként a 9. évad nagyon rossz volt. Összesen egy részt tudok kiemelni amin jól szórakoztam.
5/5 anonim válasza:
Ma néztem meg. Annyira ledöbbentem. Borzalmas lett. És miért mesél Ted jelen idõben az anyjukról? Ha tudom hogy ez a vége meg se nézem..komolyan.. 9 évet elvettek az életembõl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!