Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Holnap hatara spoileres kerdes?

Holnap hatara spoileres kerdes?

Figyelt kérdés
Mi tortenik a film vegen pontosan? Mert vmi idoparadoxon jon letre elvileg hisz mindenki el, de a szorny meg halott ami igy nem tul koser szerintem:D raadasul most ket napot utazott vissza, nem pedig egyet... Mondjuj nekem van egy teoriam ezzel kapcsolatban: a film vegen nem az alfa hanem az omega vere folyt crusera, es emiatt mentunk vissza ket napot. Ennek viszont az lenne a kovetkezmenye h el az omega, de akkor meg miert nem harcolnak az ufok? A valaszom ra az, h koltozik az omega (mivel tudja h tudjak h hol van) es koltozes kozben nem tudja iranyitani a kis ufoiy:D ezzel sztem mindrn logikai bukfenc ki van iktatva:D egyeb velemenyek?
2014. máj. 31. 20:13
 1/2 gothicfan válasza:
100%
most néztem meg a filmet, és pont ezen gondolkoztam.. de az igazság az h ez egy film. és kész.. sajnos nem kell hozzá ésszerű magyarázat.. :D
2014. okt. 29. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:
2015. márc. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!