Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » TRÓNOK HARCA! Szerintetek...

TRÓNOK HARCA! Szerintetek Robert Baratheon halála után kit kellett volna a trónra ültetni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 31. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy kis kitérő kérdés.

Én csak a sorozatot nézem, a könyveket még nem olvastam. Pedig nagyon érdekelne, csak eddig nem volt időm, de most el szeretném kezdeni. Attól félek, hogy a könyv 1000x jobb lesz, és megutálom a sorozatot, vagy már nem fogja ugyanazt az élményt nyújtani.

Szerintetek mit csináljak? Kezdjem el olvasni a könyvet, de csak odáig ahol a sorozat is tart, és mindig várjam meg a sorozatot és utána olvassam el a könyvet?

Vagy nyugodtan olvassam el előre az egészet, és végig úgy nézem a sorozatot, hogy tudni fogom előre mi történik?

Ti mit javasolnátok? :)

2014. jún. 3. 01:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát én először megnéztem az első 2 évadot, majd elkezdtem olvasni a könyveket és azzal egyidőben néztem a 3. évadot. Aztán mikor az eddigi 5 könyv végére értem, csak néztem,h mi a fa asz van sorozattal. A könyvekhez képest sztem nagyon gyenge.
2014. jún. 3. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan Robertet se kellett volna trónra ültetni
2014. jún. 4. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Senki se ültette őt a trónra. Ő erővel megszerezte magának.
2014. jún. 4. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Ó, hát szerintem Robert Baratheon egyik testvérének, és én tökre örültem volna, ha Renly ül a trónra. Sajnos, ugye, nem így lett:( Egyébként 11-es válaszoló, én is elkezdtem a könyveket, és én is tökre úgy állok a sorozathoz hogy ez még is "WTF"?... Mindenesetre én szeretem a sorozatot meg a könyveket is. [...És a most megjelent rész...NO COMMENT]
2014. jún. 4. 21:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Imádlak benneteket paprikás szélű kolbászkáim.
2014. jún. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!