Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most hogy is van ez a Paranorm...

Most hogy is van ez a Paranormal Activityben?

Figyelt kérdés
A végén a csajt megszállja a démon és a csaj megöli a Micah-t???? Utánna meg ő is meghal????
2009. dec. 31. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
jaja, ő is meghal, mert a rendőrök lelövik.
2009. dec. 31. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
jaahm igy van jol mondta az elsö válaszolo.. lelövik a rendörök..
2009. dec. 31. 09:53
 3/12 A kérdező kommentje:

értem..nagyon szépen köszönöm!!!

Amúgy én jobbra számítottam, de tényleg olyan valósnak tűnik a film és ha velem is történne ilyesmi akkor az eléggé géz lenne..:S

2009. dec. 31. 14:08
 4/12 A kérdező kommentje:
gáz lenne, nem géz xD
2009. dec. 31. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:

nem.

2 befejezése van a filmnek. az egyikben a csajt megszállja a démon és megöli Micaht. de nem lövi le senki, mert én moziban láttam és oda volt írva a végén, hogy a csaj testét azóta sem találták meg, még keresik.

szóval a másik befejezésben lövik le a rendőrök

2009. dec. 31. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:

én azt láttam, amikor lelövik.

De az elég durva, ha a csaj testét azóta sem találják... :S

2010. jan. 1. 12:30
 7/12 anonim ***** válasza:
3 befejezése is van a warezos az mikor lelövik a rendőrök a mozis mikor hozzávágja a kamerához a csávót hogy legyen 2. része is és legyen miből kiindulni a 3. mikor a csaj odamegy az objektívhez és elvágja a saját nyakát....
2010. máj. 31. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem viszont az a fajta befejezés van meg mikor a csak hozzá vágja a kamerához Micah-t, és aztán letérdel a kamera elé, és elkezd üvölteni, de nem lövi le senki, és nem is vágja el a torkát. Akkor ez így összesen négy befejezés lenne???
2010. aug. 18. 14:51
 9/12 anonim ***** válasza:
csak helyett csajt akartam írni. boccs...
2010. aug. 18. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
nem, előző előtti vagyok az az mikor odamegy és üvölt és akkor lesz vége,de mikor jön a 2?
2010. aug. 18. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!