Miért van az, hogy az Amerikai filmekben/sorozatokban sohasem náthásak/betegek a szereplők? Szeretnék írni egy történetet, amiben van ilyen! Tippeket kérek és ha valaki ismer olyan filmet/sorozatot amiben van ilyen azt is írja ide!
vannak ilyen részek több sorozatban is.
spongyabob egyszer elkapta a szappankort például.
Milyen hős már az amelyik megbetegszik? :D Kissé kiábrándító :D Hopp, most beteg lettem nem tudom megmenteni a várost, és elpusztul :( :D
Amugy viccet férre téve: szerintem a 'kitört egy ismeretlen járvány' filmekben biztos vannak ilyenek. Viszont ebből meg nem tudok sokat :D
Hasznos válasz 4ever \m/
Dr House-ban minden részben vannak beteg szereplők:)
am pl HIMYM-ben van olyan rész, mikor Barney beteg.
Két pasi meg egy kicsiben, Agymenőkben és az általad emlegetett Életem értelmeiben is van ilyen rész. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Általában azért csak egy ilyen rész van a sorozatokban, mert
1: A legtöb ember nem túl gyakran beteg.
2: Egy részben ellövik az ehhez tartozó poénokat.( Bár az Agymenőkben többször is voltak betegek a karakterek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!