Melyik az a film, amelyikben többen erőszakolnak meg egy lányt?
Figyelt kérdés
Régebbi a film, ha jól emlékszem valami szakszervezetes vonal is van benne és ha minden igaz nem amerikai. A lányt egy kocsma közelében bántalmazzák. Elég elgondolkoztató film. Tud valaki segíteni?2014. máj. 31. 10:37
2/7 anonim válasza:
köpök a sírodra 1-2
utolsó ház balra
szerb film
emberi százlábú 1-2
az utolsó kettő gusztustalan film, több országban be vannak tiltva, és erősen +18 as kategória.
de van hozzá gyomrod, majd megnézed4
de nem ajánlom!
3/7 A kérdező kommentje:
Ez régebbi film, kb. 70-es, 80-as évek-beli. Emlékeim szerint nem a brutalitás benne a lényeg.
2014. máj. 31. 11:07
4/7 anonim válasza:
köpök a sírodra!
az lesz az!
a mostani 2 rész, az új, remake, a régiből készült az első rész, a második, az már csak úgy lett hozzáírva!
az eredeti akkor készült, amikor kb írtad!
nézz utána filmes portálokon az eredetinek meg a remake-nek és látod a különbséget majd!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem az. Azokat láttam. Az eredetit is és a remake-jét is. Ez egy teljesen más stílusú film. Ez inkább európai tipusú. Úgy emlékszem mintha egy gyárvezetőség elleni szakszervezeti tüntetés is lenne benne. Kb. 10 éve láttam és már régóta keresem.
2014. máj. 31. 13:33
7/7 A kérdező kommentje:
Ez lesz az. Köszönöm! Hogy került bele a képbe nálam ez a szakszervezetes vonal? Nem tudom. És még amerikai is. Összemosódnak már a régen látott filmek.
2014. máj. 31. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!