Tudnátok nekem mondani olyan negatív hősöket, "rosszfiúkat", akik valami oknál fogva szimpatikusak voltak, esetleg jobban megfogtak titeket, mint a főhős?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, mert én egészen kicsi korom óta a "sötét oldalon állok". (Zordon, Joker, Loki...)2014. máj. 31. 09:10
11/13 anonim válasza:
A Teen Wolfból Peter
A Vámpírnaplókból Damon (bár ő azért inkább jó, de ha kinyírná az egész várost, akkor is szeretném)
és még talán a Végzet Ereklyéiből Sebastian
12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még kifelejtettem a Vámpírnaplókból Klaust és Enzo-t :D
13/13 anonim válasza:
nekem is kb ugyanezek zordont imádtam kiskoromban, a sötét lovagban joker alakítása volt a legjobb és hát loki, áhh bírom az ilyen kissé 'szarkeverő', okos, ravasz rosszfiúkat akik nem az izmaikkal harcolnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!