A Naruto shippuuden-ből lesz magyar szinkron?
Az Animax nemcsak hogy nem hajlandó, hanem már nem is létezik. Pár éve ígérgették, hogy talán leszinkronizálják, de sosem jelentették be hivatalosan, aztán pedig csődbe mentek és megszűnt a csatorna.
A sima Naruto jogai még az AXN-nél vannak, de ők kijelentették, hogy nem akarnak egy újabb Animaxot, nem foglalkoznak animékkel.
Sajnos úgy látszik. Legalábbis a közeljövőben nem.
Többen most a Viasat6 csatornától várnak anime bemutatókat, mert szinte már csak ők foglalkoznak animékkel, de a Shippuuden túl nagy falat lenne nekik. Szerintem ha valaha leszinkronizálásra kerülne, az sok év múlva lesz, mivel nagyon hosszú és valszeg nagyon drága sorozat.
Mai világban fiatalabb korosztálynak való filmeket, sorozatokat egyre kevésbé fognak szinkronizálni, mert mi interneten nézzük őket. Idősebbek TV-t néznek, de nekik nincs igényük ilyenekre.
Szerintem 10-15 év és kb. semmi nem lesz szinkronizálva csak a mozifilmek...
Mondjuk én nem mondanám, hogy a magyar szinkron szar lenne, én a sima Narutot szinkronosan néztem végig nem felirattal és azért csak jobb úgy nézni, hogy nem kell olvasni a szöveget ahoz, hogy értsd miről beszélnek. Viszont abban igaza van az utolsónak, hogy felirattal is bőven nézhető ha érdekel a történet. Én úgy néztem, hogy végig néztem a simát és utána egyből a shippuudent és elősször furcsa volt, ha nem annyira figyeltem nem is tudtam megkülönböztetni, hogy ki kinek a hangja, de azóta megnéztem az összes eddigi részt és már fel sem tűnik, hogy olvasom a feliratot és már a szereplők hangjait is simán felismerem, úgy hogy oda sem kell ahoz nézni :D
Szóvel megéri felirattal is megnézni, szinkronna nem érdemes várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!