Szerintetek megnézzem a fűrészt?
Még csak 12 éves vagyok, de már nagyon érdekel ez a film. Nem vagyok valami félős, már néztem horrort, (18-ast is) de azok szerintem nem voltak ijesztőek.Szóval szerintetek?
Amúgy lehetőleg ilyen válaszokat nem kérek mint pl.: elszomorító hogy ilyen fiatalok 18 éveseknek való filmet néznék...stb.
szóval ezzel tisztában vagyok. És nem menőzésből nézném meg hanem mert érdekel!!!
Sztem a Fűrész az pont nem az a film ami úgy ilyesztő lenne. Ink azért sorolják ilyenek közé mivel nagyon könnyen elkezded beleképzelni magad, hogy te mit csinálnál ilyen helyzetekben és ettől lesz érdekes. A 18-as korhatár ink azért van mert sok jelenet gusztustalan.
Én minden horror filmet végigparázok :D de ez nem gázos
20/f
A hármas jól mondja, a fűrész nem annyira durva film. Én csak az egyest láttam, és abban nem volt olyan sok félelmetes rész, mint pl. az átokban, vagy a halálos kitérőben. Csak nagyon jól figyelj minden egyes részletre, szereplőre! És a végén van egy nagy csavar, ami érdekessé teszi az egészet.
Szerintem amúgy a film mondanivalója jó, nem egy amolyan elmebeteg horrorfilm, amiben nem értjük, hogy ki mit miért tesz, egy picit a "kivitelezés" brutális.
Ha már néztél horrort, ezt is nyugodtan megnézheted! ;)
#5 sznob vagy. Ha a kérdezőnek tetszett az első megnézheti a többit is, mert jó a sztori, még akkor is, ha a "főjátékok" egyre unalmasabbak... de a flashback-ek és az elrejtett dolgok miatt jó. Figyelmesen kell nézni. A részek alaposan összekapcsolódnak.
A kettes közben figyeld meg a házat, azután az ötösben is. A hetesben pedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!