Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek megnézzem a fűrészt?

Szerintetek megnézzem a fűrészt?

Figyelt kérdés

Még csak 12 éves vagyok, de már nagyon érdekel ez a film. Nem vagyok valami félős, már néztem horrort, (18-ast is) de azok szerintem nem voltak ijesztőek.Szóval szerintetek?

Amúgy lehetőleg ilyen válaszokat nem kérek mint pl.: elszomorító hogy ilyen fiatalok 18 éveseknek való filmet néznék...stb.

szóval ezzel tisztában vagyok. És nem menőzésből nézném meg hanem mert érdekel!!!

2014. máj. 29. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Ha bírod a horrort nézd meg nyugodtan szerintem nem csak a korodon múlik mert ismerősöm 20 évesen is összefossa magát a fűrészől:D
2014. máj. 29. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
*fűrésztől
2014. máj. 29. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Sztem a Fűrész az pont nem az a film ami úgy ilyesztő lenne. Ink azért sorolják ilyenek közé mivel nagyon könnyen elkezded beleképzelni magad, hogy te mit csinálnál ilyen helyzetekben és ettől lesz érdekes. A 18-as korhatár ink azért van mert sok jelenet gusztustalan.

Én minden horror filmet végigparázok :D de ez nem gázos

20/f

2014. máj. 29. 17:15
 4/8 cseh99 válasza:
A Fűrész inkább a hentelős horror típus.Ha bírod a vér és a belsőségek látványát nézd meg nyugodtan.És melyik részét nézed meg?
2014. máj. 29. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan nézd meg, de ha van ízlésed is a filmekhez, akkor abbahagyod az első után, mert a többi pocsék ahhoz képest.
2014. máj. 29. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:

A hármas jól mondja, a fűrész nem annyira durva film. Én csak az egyest láttam, és abban nem volt olyan sok félelmetes rész, mint pl. az átokban, vagy a halálos kitérőben. Csak nagyon jól figyelj minden egyes részletre, szereplőre! És a végén van egy nagy csavar, ami érdekessé teszi az egészet.

Szerintem amúgy a film mondanivalója jó, nem egy amolyan elmebeteg horrorfilm, amiben nem értjük, hogy ki mit miért tesz, egy picit a "kivitelezés" brutális.

Ha már néztél horrort, ezt is nyugodtan megnézheted! ;)

2014. máj. 31. 16:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszönöm mindenkinek aki válaszolt! végül is megnéztem, és most annyira nem is félek mint képzeltem. Inkább a hirtelen dolgoktól ijedtem meg, de összeségében örülök hogy megnéztem :)
2014. jún. 6. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:

#5 sznob vagy. Ha a kérdezőnek tetszett az első megnézheti a többit is, mert jó a sztori, még akkor is, ha a "főjátékok" egyre unalmasabbak... de a flashback-ek és az elrejtett dolgok miatt jó. Figyelmesen kell nézni. A részek alaposan összekapcsolódnak.

A kettes közben figyeld meg a házat, azután az ötösben is. A hetesben pedig...

2014. okt. 6. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!