SPOJLER Ha Robb meghal Bran lesz a Starkok-ház vezetője?
Spoiler-veszély! :D
Inkább a magyarázatba kellett volna írnod a SPOILER-t, a kérdésbe csak feltüntetni (én már tudom mi van, de akkor is)
Hát mivel mindenki azt hiszi, Bran halott, ezért Sansa az egyetlen hivatalos örökös, de őt meg úgy emlegetik, hogy "the key to the north", tehát a férje (jelenleg Tyrion) birtokolja Winterfellt meg ilyenek, azt vettem le (bár ő most elég vicces helyzetben van, de nem szeretnék a könyvből spoilerezni)
Az egy dolog, hogy ki "birtokolja". De az északi nemesek soha nem hajtanának fejet egy Lannister előtt. Csak egy Starkot tekintenének uralkodójuknak, adott esetben Sansát. (De mellette egy Lannister férjet és úgy Sansát semmiképpen. Tehát max. egyedül, de párban semmiképp.)
Szóval nagyon jól kell mellé férjet választani, hogy valóban ütőkártya legyen.
Egyébként ja, Bran most az örökös. Aztán Rickon jön. Majd Sansa és utánuk Arya negyedik a sorban.
De a kérdésre válaszolva, igen, Robb után Bran az örökös, utána pedig Rickon lenne, de mivel úgy tudják,h ők mindketten meghaltak, ezért Sansa az örökös.
De Jon is örökölhetne, ha a király törvényesítené őt Starkká (ezt Stannis meg is akarta tenni, de Jon nem kért belőle)
Hát igen, mikor kiírtam akk vettem észre h a spoiler szó kimaradt, de mint lenni szokott a nagyobb hatalommal bíró karakterek, mint Ned vagy Tywin szép lassacskán elhullanak a történetben.
Azt viszont nemtom,h a másik hozzászólásom, miért 0%-ban hasznos, mikor pont úgy van ahogy írtam. Az okosok elmondhatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!