Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Naruto Shippuuden-ben...

A Naruto Shippuuden-ben Sakura hányszor mondja ki Naruto nevét?

Figyelt kérdés

Az egész Shippuuden sorozat alatt Sakura szájából hányszor hangzik el Naruto neve?? /addig ameddig elkészült a sorozat - tehát nem a mangáról, hanem az animéről van szó/

Tudom, ez most egy kicsit idióta kérdés, de komolyan tudnom kell, mert már vérre menő vita folyik ezen...

2009. dec. 30. 18:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem szeretnélek lehurrogni...

DE...

Szerinted ki az az elmeháborodott idióta aki ezt számolja...-.-????!!!!

Ha ennyire érdekel és van sok szabadidőd akk. láss neki...

Ne várd már h. valaki ezt számolgassa...

2009. dec. 30. 21:39
 2/15 A kérdező kommentje:
XD nekem a SOK jelző keveset mond X"D ezzel viszont belátod Te is, hogy Sakura a névkiabáláson /meg a gyógyításon kívül/ semmit sem tud. :D:D:D
2009. dec. 30. 21:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Jó igaz...

Sokat is sír meg minden...

De attól még jó ninja...-.-

Én bírom!:PXD

ÉS KÉSZ!

2009. dec. 30. 22:12
 4/15 A kérdező kommentje:

Én nem XD nevek kiabálásával, és sápítozással nem fogja sokra vinni... :D Nem tudom, hogy olvastad-e a mangát, de abban bizony már SPOILER Naruto is dobja XD

És valamiért nem csodálom, se sajnálom.... Megérdemli...

Verekedni... ki nem tud manapság?? Gyógyítani.... bevallom, tehetség, de ezt le is rombolja a gyenge személyiségével....

A lényeg: hányszor mondja ki Naruto nevét??? XD ha van olyan ember, aki ezt hajlandó megszámolni, akkor legyen szíves megírni, csak úgy érdekességből ^^ :3 x3

2009. dec. 30. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:
25%

Nem értek egyet...

Igenis sokra fogja vinni... Tehetséges... Sőt... el tudnám képzelni Hokage ként is... Kisimoto is egy nagy kis *********... Legalábbis szerintem... szóval kinézem belőle, hogy Naruto álmát is elveszi...

és Sakura személyisége igenis sokrétű... nem gyenge... csak sokszor kapott hatalmas pofonokat az élettől és ez megviselte...

2009. dec. 30. 22:33
 6/15 anonim ***** válasza:
JAh bocs a sokk off-ért...xd
2009. dec. 30. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokszor mert itt hál égnek Sasuke a lényeg! Szerintem ez a képlet helytálló lehet:

Amelyik részben szerepel a 7-es csapat x részenkét 5-6 =

Kérdésedre a válasz.

SZámításaim szerint úgy 10 000 000- 20 000 000 szor plusz minusz néhény ökölcsapás a hölgytől.

Engem igazából az is érdekelne h Narutó hány tányér Rament eszik meg a soriba. Mert én akárhányszor látom vagy bunyózik, szunyál vagy kajál.

2009. dec. 31. 17:35
 8/15 A kérdező kommentje:

Igen, van benne vmi! Nem vok vmi jó matekos, de így azért sokkal tisztább a dolog XD

Ramen? Nos igen, ezt én is észrevettem :D de tulképp csak azért szúrt szemet a dolog, mert idegesít, hogy Naruto az edzés mellett folyamatosan öhöm... zabál, mégis valahányszor félmeztelenül villog fangirl-elvérző testet mutatnak; míg Sasuke folyamatosan edz, neki meg gyopár felsőtestet csináltak... ha már nyitott felsője van, kicsit megerőltethették volna magukat... XD

2010. jan. 1. 20:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel teljes egyet értek. Meg ha itt vagyunk az 5.Hokage azzal a nagy melleivel egyeltálán hogy képes egyensúlyba maradni? Csodáom h egyáltalán menni tud de harcolni?!
2010. jan. 1. 21:48
 10/15 A kérdező kommentje:
na igen, az élet megfejthetetlen talányai XD talán úgy csinálja, ahogyan a fiatalságát is megőrzi... biztos kapcsolatban van egymással a kettő XDDDDDDD vagy lehet hogy az alkohol segít neki.... :"D
2010. jan. 2. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!