Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Létezik normális Magyar film?

Létezik normális Magyar film?

Figyelt kérdés
Ez a tegnapi Álom.net nagyon erőltetett volt,és mintha láttam volna ugyanilyet amerikaiban is.
2009. dec. 30. 13:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Van. Pl Alföldi Róbert által rendezett Nyugalom. Vagy a Sorstalanság, mint magyar film. A művészfilmek között sok jót találsz.
2009. dec. 30. 13:26
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem létezik. Mert mindig ugyanezok a szinészek vagy ha nem akkor tehetségtelen cicababák állnak a kamerák elé. Lásd Álom.Net. A régi magyar filmek sokkal jobbak amikor még talán jobban megválogatták a szinészeket. Az 1950-1960 közötti filmek (ugymond) tetszenek csak a magyaroktól. Nem azt mondom, hogy a magyar filmek szörnyűek, mert a német filmeket sem tudom miért dicsérni, de eléggé lecsúsztunk. Mondjuk mostani sorozat még a Jóban Rosszban is. Benne a szereplők többsége olyan mintha robot lenne, mert a szöveget is úgy mondják mint ha legalább egy magyar felelet lenne.

De ez az én véleményem...

2009. dec. 30. 13:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak a művészfilmek még mennek.
2009. dec. 30. 13:28
 4/17 A kérdező kommentje:
Teljesen olyan volt mintha felolvasnának.Idegesített
2009. dec. 30. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez az álom.net tényleg egy nagy hülyeség volt, nagy jókedvvel elkezdem nézni hogy na hátha egy jó film, és egy fél órát bírtam nézni max.

Viszont a művészfilmek tényleg jók. Csak olyan ritkán lehet látni. Nem tudja valaki hogy a neten hol lehet rátalálni ilyenekre?

2009. dec. 30. 14:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Jah, pont ez a zavaró, hogy mintha hangos könyv lenne.
2009. dec. 30. 15:30
 7/17 nyugtalan válasza:
70%

Nincs jó magyar film. Sajnos. Egytől egyig mind gagyi, unalmas, lapos, kiszámítható és béna.

Van egy adott téma, '56, akkora filmet lehetett volna csinálni az egészből, mint a "300"...de amit képesek voltak levetíteni a népnek az egy összecsapott, elfuserált, színvonaltalan film. Aztán lehet azt mondani, hogy az nem is igazi magyar film, de a mi szégyenünk...

"Sorstalanság"...hány ilyen filmet akar még az izraelita hitközösség lenyomni a magyar emberek torkán? Pl. a "Zongoristától" fényévekre van ez a förmedvény...

A Magyar vándor, a Valami Amerika, a Kontroll, Üvegtigris.... Atya-Úr-Isten... A sorozatokat már nem is említem...

Előtem szólók már elmondták, hogy színeszeink teljesítménye egy fabatkát sem ér, teljesen egyetértek...

Inkább ne csináljunk filmet és kész...jobb ez így mindenkinek.

Ui.: az "Indul a bakterház" még elmegy :)

("nyugtalan")

2009. dec. 30. 15:58
 8/17 anonim ***** válasza:

Indul a bakterház - klasszikus mustsee

Üvegtigris 1-2 - aki vevő az iylen humorra annak nagyon jó, nekem nagyon tetszett

vagy nehany Koltai Róbert film (Sose halunk meg, csapd le csacsi, a miniszter félrelép) ezek teljesen jók ahhoz kepest hogy magyarok csinálták

2009. dec. 30. 21:08
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem a Szabadság, szerelem is nagyon tetszett. Meg van még pár, a Miniszter félrelép, Hyppolit. De ez az álom.net egy igazi katasztrófa, Labancz Lilla a legrosszabb színész, akit valaha láttam.
2009. dec. 30. 22:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a Kaméleon egy jó,magyar film..
2010. jan. 1. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!