Létezik normális Magyar film?
Nem létezik. Mert mindig ugyanezok a szinészek vagy ha nem akkor tehetségtelen cicababák állnak a kamerák elé. Lásd Álom.Net. A régi magyar filmek sokkal jobbak amikor még talán jobban megválogatták a szinészeket. Az 1950-1960 közötti filmek (ugymond) tetszenek csak a magyaroktól. Nem azt mondom, hogy a magyar filmek szörnyűek, mert a német filmeket sem tudom miért dicsérni, de eléggé lecsúsztunk. Mondjuk mostani sorozat még a Jóban Rosszban is. Benne a szereplők többsége olyan mintha robot lenne, mert a szöveget is úgy mondják mint ha legalább egy magyar felelet lenne.
De ez az én véleményem...
Ez az álom.net tényleg egy nagy hülyeség volt, nagy jókedvvel elkezdem nézni hogy na hátha egy jó film, és egy fél órát bírtam nézni max.
Viszont a művészfilmek tényleg jók. Csak olyan ritkán lehet látni. Nem tudja valaki hogy a neten hol lehet rátalálni ilyenekre?
Nincs jó magyar film. Sajnos. Egytől egyig mind gagyi, unalmas, lapos, kiszámítható és béna.
Van egy adott téma, '56, akkora filmet lehetett volna csinálni az egészből, mint a "300"...de amit képesek voltak levetíteni a népnek az egy összecsapott, elfuserált, színvonaltalan film. Aztán lehet azt mondani, hogy az nem is igazi magyar film, de a mi szégyenünk...
"Sorstalanság"...hány ilyen filmet akar még az izraelita hitközösség lenyomni a magyar emberek torkán? Pl. a "Zongoristától" fényévekre van ez a förmedvény...
A Magyar vándor, a Valami Amerika, a Kontroll, Üvegtigris.... Atya-Úr-Isten... A sorozatokat már nem is említem...
Előtem szólók már elmondták, hogy színeszeink teljesítménye egy fabatkát sem ér, teljesen egyetértek...
Inkább ne csináljunk filmet és kész...jobb ez így mindenkinek.
Ui.: az "Indul a bakterház" még elmegy :)
("nyugtalan")
Indul a bakterház - klasszikus mustsee
Üvegtigris 1-2 - aki vevő az iylen humorra annak nagyon jó, nekem nagyon tetszett
vagy nehany Koltai Róbert film (Sose halunk meg, csapd le csacsi, a miniszter félrelép) ezek teljesen jók ahhoz kepest hogy magyarok csinálták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!