Imádni való egy fazon! Nem csak jól néz ki- naggggyon- de okos, kedves, bűbáj fickó :))) Egy negatívumot tudok csak: Victoriának hívják, jó rusnya, és a felesége...
2010. febr. 28. 00:31
12/21 A kérdező kommentje:
Bassz.......ez tetszett xdxd
2010. febr. 28. 13:54
13/21 anonim válasza:
Ari csak kicsit köcsög ^^
2010. nov. 2. 00:15
14/21 anonim válasza:
Utolsó: Ezt hogy érted? Kifejthetnéd bővebben.
2010. nov. 2. 05:27
15/21 anonim válasza:
Aranyos a pofija (főleg, mikor eszik xD), de az Odaátban pöppet köcsög volt, mikor kiégette a csaj szemeit xD
De azért ettől függetlenül természetesen sunnáznám XDD
2010. nov. 4. 14:46
16/21 anonim válasza:
Áhhhhh, imádom!
Nem tudom ki válogatja be a szereplőket a sorozatba de minden tiszteletem az övé.
2010. nov. 28. 19:22
17/21 anonim válasza:
Leszámítva azt, hogy nagyon jól néz ki, de mindezek mellett olyan humora van, hogy attól szó szerint padlót lehet fogni..és ha még ezt fokozni akarjuk rengeteg jótékonysági eseményen vesz rész/segít, ráadásul ha épp nem adja a padlót fogós humorát akkor nagyon intelligens és okos egy pasi.
Az előttem író már említette viszont a negatívumot, hogy sajnos már nős, és az én föld alatt levő önbizalmammal is kijelenthetem, hogy a feleségénél még én is jobban nézek ki :D de ha boldog vele, akkor mi rajongók is örüljünk nekik :) ja és igen, most szeptemberben született egy tündéri babájuk:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!