Koboldos, manós, tündéres filmet tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem rajzfilm, hanem rendes film lenne jó.2009. dec. 29. 18:16
1/13 anonim válasza:
A koboldok varázslatos legendája
Kópé koboldok
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a filmeket, az elsőt megtaláltam, pont most egyeztetem a datás linkeket, a másodikat sajnos nem találom sehol sem letöltésre :(
2009. dec. 29. 18:33
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a filmet, azért jöhetnek még, ha vannak.
Pont ma néztem meg a 101 kiskutyát filmes változatban a tegnapi 102 kiskutya után. De szerintem dr. House tök jól alakít ezekben a filmekben is.
Ui.: Köszi, hogy pont egy "dr. House-os" filmet küldtél :)
2009. dec. 29. 19:09
5/13 anonim válasza:
Pumukli kalandjai:
Egy asztalosmester műhelyében felbukkan egy kobold, és a továbbiakban ott él. Rendes film, rajzolt kobolddal. Elsősorban gyerekeknek szól, bár viszonylag kevés a gyerekszereplő benne. (akad pár, de a többségük nem állandó szereplő)
7/13 anonim válasza:
A Hook-ban találsz tündért, akinek külön rajfilme is van/méghozzá nem is rossz!
Csingiling
9/13 anonim válasza:
Otthon rémes otthon. Gonosz manókoról és egy kislányról szól.Szerintem jó film.
10/13 anonim válasza:
A Grincs, aki el lopta a Karácsonyt!
nagyon nagyon jó film!
mindenkinek ajánlom!
Imásokm!
Pux Kinga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!