Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok nekem egy romantik...

Ajánlanátok nekem egy romantikus, esetleg vicces sorozatot?

Figyelt kérdés
Nem vámpíros, meg trollos, meg nem tudom, való életből valóra gondolok. Nem baj, ha nem európai!
2014. máj. 20. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Àlmomban már láttalak,Katie és Leopold, Büszkeség Balitélet (új),
2014. máj. 20. 17:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezek sorozatok, vagy filmek? Inkább utóbbi? Végül is mindkettő jó, és köszönöm is őket, de ha lehet, írjatok sorozatokat is! Köszi!!
2014. máj. 20. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha vicces és szerelmes való életből való sorozat akkor az Így jártam anyátokal mindenképp érdemes megnézni.
2014. máj. 20. 18:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanéztem, de igazán nem ilyen Jóbarátok-hoz hasonló műfajt keresnék, hanem mint például a Tuti gimi (One Tree Hill) volt régebben. Tehát a viccest úgy értettem, hogy kellően szórakoztató, nem drámai :)
2014. máj. 20. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
az így jártam anyátokkal nem drámai, vagyis az, de a tuti gimi sokkal jobban, szerintem..
2014. máj. 20. 20:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, épp ellenkezőleg, ez már nekem az a fajta poénkodás, ami erőltetett. Szóval inkább legyen romantikus, mint vicces, ha választani kell :)
2014. máj. 20. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerelemre hangszerelve
2014. máj. 21. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Lilyhammer, Hart of Dixie, Szívek szállodája
2014. máj. 21. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!