Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Avatar:...

Mi a véleményetek az Avatar: korra legendájaról? Jó? Az Aang legendája jobb volt?

Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Sokkal jobb az Aang legendája.! :'D
2014. máj. 19. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Mindkettő pontosan ugyanolyan jó. Ha a Korra legendája készült volna el előbb, akkor most az Aang legendája lenne a rossz. Csak ennyi a különbség, minőségben ugyanaz a kettő.
2014. máj. 19. 23:06
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi
2014. máj. 20. 15:02
 4/11 Kata424 válasza:
Amikor a húgom nézte a tévét, és megláttam ezt a sorozatot, nem hittem a szememnek! Én elöször úgy álltam neki hogy mi a sz*r ez, hogy már gépek is vannak benne?! De, végül megbarátkoztam vele, elvégre be kell ismernem nem rossz, tényleg jó. Most már néha leülök és nézem, mert tetszik! Amúgy mindkettő nagyon jó, csak az Aang legendája egy kicsit régiesebben mutatja be, a Korra legendája pedig a modernebb, a mai világba beillően mutatja be ezt s sorozatot.
2014. máj. 26. 16:00
 5/11 A kérdező kommentje:
kööszi és igen.... de a régies azért jobb
2014. máj. 26. 18:44
 6/11 baronstaar válasza:
Szerintem nem kellett volna folytatni az Avatart, inkább egy normális Utolsó léghajlítós filmbe fektették volna az energiát, vagy adták volna ki Zuko történetét sorozatban, mert ez a képregényes folytatás baromság..Szerintem Korra a nyomába nem ér az elődjének, csak megtéveszti a nézőket a sok akciójelenettel, és a szebb animációval, amitől sokan jónak tartják, de igazábol nagyon sótlan és eröltetett az egész. Aang legendája sokkal komplexebb történet, a karakterek is egytől-egyik szerethetőek, a Korra szereplői pedig hót unalmas papírmasé figurák, a főszereplőtől pedig egyenesen rosszul vagyok.. Nekem egyáltalán nem tetszik
2014. jún. 20. 23:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem bejön Korra, a második évadot imádtam, baromira izgultam, hogy mi lesz a vége és nagyon ütős volt az évad számomra, tetszett. Az első évad is bejött. Én Aangon véreztem el brutálisan, nem az túl komolytalan volt, bár azt mondják, hogy a későbbi évadokban komolyodik a sorozat, de addig nem jutottam el.
2014. jún. 23. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
*nekem
2014. jún. 23. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem jobban bejön az Aang legendája, de szerintem a Korra is jó.
2014. júl. 18. 09:19
 10/11 anonim válasza:
Nekem az Aang legendája jobban tetszett...:)
2014. júl. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!