Romano cosplayt szeretnénk készíteni a következő MondoConra, de nem tudjuk hogyan lássunk hozzá. Tudnátok segíteni?
A cosplay melyik részével van gond?
A parókáról ezt tudom mondani:
Ebayen írd be a paróka színét és, hogy rövidet keresel. Nézd az eladók értékelését és, hogy eddig hányan vásároltak tőlük. Ha sokan és 100% közeli az értékelés, akkor valószínűleg rendben van. Ha gondolod keresheted úgy is h beírod, hogy Romano paróka (persze mindent németül, csak én nem tudom, ezek, hogy vannak), de a konkrét karakter parókák általában drágábbak.
Egyébként nem csak ebay.de-ről rendelhetsz. Én is ebay.com-ról szoktam. Amikor kéri a címed ott megadod, és csak azt kell figyelni, hogy az eladó szállít-e Németországba.
Ha a ruhával nem tudod mit csinálj, akkor döntsd el h készíted-e vagy rendeled. Ha rendeled, akkor ugyanazt tudom mondani, mint a parókánál. Ha készíted, akkor pedig kezdj hozzá jó hamar. Keress tutorialokat. Ha nem vagy gyakorlott varró, akkor amit lehet szedj össze turkálókból, vagy bármilyen ruhaboltból.
Jó cosplayezést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!