Láttam már a Supernaturalt, a Game of thrones-t, és a Doctor Who-t, de nem igazán vagyok otthon a témában. Milyen minőségibb cuccok vannak még ebben a kategóriában? Amit próbáltam, de nem nyert meg az a Battlestar Galactica, a True Blood és a Merlin. Jelenleg a Teen Wolf-ra gondoltam, de ilyen címmel nem sok kedvem van nekiállni... :D A lényeg hogy "badass"-ek legyenek a főszereplők (többes szám nem feltétlen feltétel), ez már fél siker.
Tényleg, nem is tudom hogy hagytam le a Firefly-t, hatalmas kedvenc :) Késő volt már a kérdés kiírásakor. :D American Horror Story-val csak annyi a bajom, hogy egy évados sorozat, és mire beindulna a történet, már vége is... Vagy ettől független még megéri? Ha igen, akkor melyik évadát ajánlanátok főként?
Egyelőre egyébként az X Akták tűnik a legszimpatikusabbnak, a rengeteg Supernaturalos utalás rá csak egy plusz érv mellette. :D De írhattok még, ment a zöld mindenkinek.
2014. máj. 18. 11:56
5/13 anonim válasza:
Agent of shields, Almost human, A holnap emberei (Tomorrow people), Real humans, a Teen wolf sem rossz.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
2014. máj. 22. 16:53
6/13 anonim válasza:
Ja, meg a Continuum, bár ennek elég rossz a fordítása sztem.
2014. máj. 22. 16:54
7/13 anonim válasza:
Sherlock(BBC) oké ez nem fantasy, vagy sci-fi de nagyon nagyon jó, egyik kedvenc sorozatom!!!!!;)
2014. jún. 2. 19:28
8/13 Queengus válasza:
Hát, én nagyon szerettem a Teen Wolfot, Hemlock Grove-ot, True Blood-ot is :) Bár én szeretem az ilyesmiket, az Amerikai horror sztori is jó, de az nem ez a stílus. Horror.
2014. nov. 8. 20:22
9/13 anonim válasza:
Doctor Who-t láttad, akkor a Torchwood is megvolt? A harmadik évad (Children of Earth) zseniális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!