Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vajon hímnemű egyedek is...

Gyopárvirág kérdése:

Vajon hímnemű egyedek is néznek K-dramákat?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, létezik-e olyan teremtmény a nők körén kívül, aki szívesen tölti szabadidejét 97978566867 órányi kdrama nézéssel. Mivel magamon is meglepődtem, aki utálja a közhelyeket, a sírást és a mézes-mázas romantikus bonbonokat, mégis leragadtam a koreai sorozatok hálójában. Mivel jómagam egyébként a jó kis véres, hátborzongató horrorok felé húzódom, furcsa, hogy a többi időmben pedig a hihetetlenül értelmetlen, de mégis imádnivaló kdramákat nézem, alvás, tanulás és bármely más hasznos időtöltés helyett. Nem vagyok az az elvetemült fan, és nem is kiabálok 'oppa'-kat amint dögös fickókat látok a képernyőn, de azért az a bárgyú mosoly végig az arcomon csücsül. Raadásul még kpopt is hallgatok néha, holott sem a fiúbandák, se a "jee"-k híve nem vagyok, mégis kitart az az agyhalott vigyor...Komolyan nem értem, de ettől függetlenül szeretem, és ma már minden egyes napomba beleszőtte magát. Mivel tudom, hogy tucatnyi lány van még, aki ugyanígy érez, felötlött bennem a kérdés, vajon srácok is vannak-e így. Komolyan érdekel.

Köszönöm a választ!:)

2014. máj. 17. 16:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!