Nem tudom a film címét. :S Esetleg valaki felismeri a leírás alapján?
Egyszer megnéztem egy filmet ez egyik haverommal de teljesen elfelejtettem a címét és szeretném megtalálni...
A film 3 rettenetesen béna testépítő-bűnözőről szólt, akik elraboltak egy igen gazdag pasit és egy raktárba zárták (ahol mellesleg szex-játékok voltak tárolva) és addig kínozták míg meg nem szerezték a vagyonát. Dús gazdag lett mind a három de egy idő után ugye kezdett fogyni a zsozsó és kiszemeltek még egy pasit akit meg akartak lopni de amikor az egyik béna-bűnöző beszélt vele, véletlen kinyírta (ráesett a pasi fejére egy súlyzó)
és feldarabolták a holttestét és mészben egy hordóba zárták. Eközben az első kirabolt pasi felkért egy magánnyomozót, hogy keresse meg a bűnözőket és sikerült is neki...az egyik vallomást tett, őt lecsukták, a másik kettő halálbüntetést kapott...
Az egyik színész, aki az első meglopott pasi szerepében van, Tony Shalhoub ha jól emlékszem...
Az egyik nyomi bűnözőt meg az a színész alakítja, aki a Halálos iramban is szerepelt...az a jól kigyúrt nyomózó vagy ügynök aki kergeti Domékat az 5. részben, a 6-ban meg szövetkezik velük..
A film egyébként valós események alapján készült!
Remélem ismeri valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!