Honnan tudok letöltenni sorozatokat, vagyis tellenovelákat vagy szappanoperákat?
innen szoktam:
átmenetileg most nem működik ez az oldal,meg az összes forumx-s oldal se.
de nézegesd többször.regisztrálni kell.a többi könnyű.sok sikert!
mostmár jó!!
ha regisztrálsz,azt hiszem több sorozat is megjelenik
1.voltam
megint én!de majd írd meg,ha nem találtad az általad keresett sorozatokat,hátha tudok segíteni.
+letöltésnél is segítek ha vmi nem megy.)
amúgy egyszerű,én szeretem ezt az oldalt.
1.(2.)vagyok
általában frissítik,de azt hiszem azt oda is szokták írni.ezt az oldalt azért szeretem,mert elég sok sorozatot összegyűjt 1 helyen.Más oldalak is vannak,de azok többnyire egy színész(nő) köré csoportosulnak és a hozzá kötődő sorozatokat lehet letölteni+2-3 másikat...google-ba beírod amit keresel,általában találsz ilyeneket.gportal, mindenkilapja stb...végű telenovellás oldalakon többnyire lehet letölteni.
megint én.)
ha regiszráltál,akkor megjelennek olyan fórumok pl.hogy "frissítések"(itt felsorolják a legújabb feltöltéseket)illetve olyat is láthatsz h."hamarosan induló telenovellák".ezek valószínűleg szintén letölthetők lesznek-
És van segítség a letöltéshez" topik is.ezt is olvasgas del.
Szóval regisztrálj,mert ezek a fórumtopikok nem érhetők el regisztráció nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!