Én kb. egy hónapja kezdtem el nézni és úgy egy hét alatt végig néztem.Szerintem ez magáért beszél :D Nekem nagyon tetszik a sorozat,rögtön megszerettem mert pörgös,izgalmas,több szálon fut a történet és nagyon jó karakterek vannak benne. Amerikában a 4. évad 5. részét 7.1 millióan nézték (ez úgy önmagában még nem lenne olyan nagyon sok,de mivel mint tudjuk az HBO egy fizetős kábelcsatorna(!)és ez is az HBO mostani nézettségi rekordja.Szóval szerintem kukkants bele :)
2014. máj. 8. 20:24
2/6 anonim válasza:
A könyvekhez mérten elég gyenge. Én amikor nézem, mindig az az érzésem, hogy hülyének néz engem a sorozat. Ennek ellenére élvezhető, jó kikapcsolódás. Remek sorozat, de kicsit túlhype-olt.
2014. máj. 8. 20:24
3/6 anonim válasza:
Éna sorozattal kezdtem, megnéztem az első két évadot és megtetszett, de elég kusza volt a sok karakter miatt.
Aztán elkezdtem olvasni a könyveket és rájöttem,h a sorozat elbújhat mellette. A könyv olvasása nélkül azt mondanám,h jó sorozat. A könyvet ismerve azt, hogy egyszer nézhető. És tényleg csak egyszer. Miután elolvastam a könyveket újraakartam nézni,h miket hagytak ki belőle, de néhány résznél majdnem sírtam, és nem azért mert olyan jó vagy megható volt...
2014. máj. 9. 09:50
4/6 anonim válasza:
5-6 részt végigszenvedtem, hátha történik valami, de a nagy semmi. Mondjuk ki: a Trónok harca egy szappanopera, még akkor is, ha nem a Mátyás király téren vagy Dél-Amerikában játszódik, tömény dögunalom, néhány kivételtől eltekintve elé gyenge színészi alakításokkal és bugyuta párbeszédekkel.
2014. máj. 16. 19:25
5/6 anonim válasza:
Mi volt a válaszomban olyan katasztrofális, hogy 0%-ban legyen hasznos?
2014. máj. 16. 20:22
6/6 anonim válasza:
A kedvenc sorozatom, még úgy is, hogy a könyvek tényleg sokkal jobbak. Viszont úgy általában is mindig jobbak a könyvek a megfilmesített változatuknál, legyen szó bármiről. Nem is vártam, hogy a Trónok Harca ugyanolyan legyen, mint a könyvek. Bár pár helyen, azért néztem elég nagyokat, hogy most ezt miért, de hát csak ki kell tölteni az időt, ameddig G. R. R. Martin befejezi a két utolsó könyvet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!