Mi lehet ez a film? Van egy mese, amit az egyik ismerősöm régebben látott és nagyon szeretné újra megnézni, viszont fogalmunk sincs arról, hogy mi lehet a címe. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A következő dolgokra emlékszik belőle: Egy fiú van benne, akit egy gonosz öregember megtanít varázsolni. Aztán a fiú megszeret egy lányt és emiatt valamiért összevesznek és küzdenek. A fiú próbálja ellene használni, amit tőle tanult, de nincs esélye, csak megsebezni tudja. A vége pedig valami olyasmi, hogy megcsókolja a fiú a lányt és a varázsló így hal, de van egy társa is a fiúnak, aki előtte megsebzi a varázslót, de ő maga is meghal közben.2014. máj. 8. 13:38
2/8 A kérdező kommentje:
bocsi, most láttam csak, hogy írtál, nem :(
2014. jún. 23. 19:39
4/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom :/ van ötleted?
2014. jún. 23. 23:34
5/8 anonim válasza:
Egyelőre nem találtam olyat, amire erre ráillene. Ha bármi eszedbe jut, tedd hozzá.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, én is keresek egy filmet....
Amiben egy fiú mániákusan elcserél mindent, még ha a másik ember dolga rosszabb is, mint az övé (egy fontos dolgot elcserélt a főgonosszal lócitromra).
Nem tudom sajnos, melyik film lehet a tied :( de ha ismered az enyém akk pls szólj x)
7/8 anonim válasza:
Eredeti kérdező: az öregember tanította meg? Csak mert régen ment az RTL-en a Kölyökklub keretében vagy azután egy sorozat (a címére sajnos nem emlékszem, asszem minden résznek külön címe volt), amiben mindenféle népmeséket dolgoztak fel rajzfilmként, benne volt az "úgy szeretlek, mint ételben a sót", Persephone története a görög mitológiából, meg ilyenek. Na, a lényeg, volt egy rész, ami hasonló történetet dolgozott fel, hogy egy fiú beáll szolgálónak valami öreg mágushoz, és titokban kitanulja a varázskönyvét. A végén tényleg valami lány miatt küzdenek (talán az öreg tartotta fogva vagy már nem tudom), ami úgy néz ki, hogy az öreg, a srác, meg asszem még a lány is átváltoznak mindenfélévé, hogy legyőzzék a másikat, míg végül ráveszik valahogy az öreget, hogy valami zabszemmé változzon, aztán valami madár képében megeszik... Nem stimmel mindenben, de most ez az egyetlen ilyen történetű mese, ami eszembe jut.
8/8 A kérdező kommentje:
#7! Köszönöm szépen az ötletet, utána fogok nézni mindenképp, hogy ez az lehet-e amire én is gondolok. Az eleje stimmel valóban, de az átváltozós részről nem tudok... Írok, ha kiderül valami és köszi még egyszer :)
Ja, és #6, sajnos nem ismerem...:/
2014. júl. 25. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!