Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek A Mentalistában...

Szerintetek A Mentalistában Jane és Lisbon összefog jönni? Szerintetek össze kellene jönniük?

Figyelt kérdés
Én már a hatodik évad végét nézem és még mindig nem jöttek össze és nem is úgy néz ki hogy összefognak jönni még ebben az évadban.

2014. máj. 6. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

SPOILER

Igen, egy rövidített, állítólag 13 részes évad lesz.

Jó lett nagyon az utolsó rész, és nem csak a happy and miatt, hanem mert annyi poént raktak bele, amennyi máskor egy egész évadban van. Olvastam egy nyilatkozatát Bruno Heller- nek: Egy nagy, boldog és vicces részt akartak készíteni, hogy ha esetleg elkaszálnák a sorozatot, akkor ilyen jót kapjanak a végére a rajongók. Ez maximálisan sikerült :-)

2014. máj. 25. 08:21
 12/15 Peston válasza:

SPOILER

Kíváncsi leszek, miről fog szólni a 7. évad... van egy olyan sanda gyanúm, hogy még mindig nem az igazi Red John halt meg... :)

2014. máj. 29. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Pedig Bruno Heller azt nyilatkozta, hogy a Red John- szálat véglegesen lezárták.
2014. máj. 30. 21:16
 14/15 Peston válasza:
Nekem valahogy akkor is gyanús, nem érzek benne semmi csattanót, túl lett misztifikálva így a sztori. Meg másképp nem látom értelmét a 7. évadnak. :)
2014. jún. 25. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, nagyon fel kell kötniük a gatyát, hogy a 7. is érdekes legyen. A két fő szálat ugye kilőtték (Red J. és a Jane- Lisbon love story).
2014. jún. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!