Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elgondolkodtató, mély romantik...

Elgondolkodtató, mély romantikus dráma?

Figyelt kérdés
Tudtok valami elgondolkodtató, mély, romantikus drámát mondani? IGEN, végigolvastam elég sok itt feltett kérdést, de mindenhova ugyanazon a sablonfilmeket írják be, ami mindenhol fújva van, s nem mellesleg már láttam is őket... Szóval hajrá, remélem tudtok valami jó kis filmet... :)

#film #dráma #romantika #elgondonlkodtató
2014. máj. 2. 19:09
1 2
 1/11 anonim válasza:

Az időutazó felesége

Én nem néztem meg a többi kérdést hogy ez ott van- e a "sablonfilmek" között, de én ezt tudnám ajánlani. Remélem hogy tudtam segíteni.

2014. máj. 2. 20:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm , de lehetőleg olyan filmeket keresek amelyek a való életben, valós dolgokat mutatnak be, nem pedig a Twilight-hoz hasonló vámpíros, vagy épp világvégét bemutató filmeket, vagy ahogy ebben az esetben "hiperszuper genetikai rendellenességgel rendelkező szereplőt" bemutató filmet... :)
2014. máj. 2. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Kikötői hírek; A jövő kezdete

Mindkettő elgondolkodtató, sőt a második vége sokkoló is. Van bennük romantikus szál, de nem csöpögős. Nagyon nagy filmek.

2014. máj. 3. 00:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom, valami hasonloakra vartam, bar kicsit romantikusabbak erdekelnenek. Mondjuk a Kikotoi hireket meg fogom nezni, szerintem.. :)

Udv!

2014. máj. 3. 09:31
 5/11 ultimus válasza:

Nézd meg a "Séta a múltba" című filmet. Abszolút romantikus film. :)

Vagy ha még nem láttad, esetleg a "21 gramm".

Ebbe nem kifejezetten a romantika dominál de szerintem elgondolkoztató.

2014. máj. 3. 12:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az 1. filmet már láttam, viszont a 21gramm-ot még nem (sosem vettem hozzá a fáradtságot, habár tudtam hogy létezik),szóval ezt is megnézem! :)
2014. máj. 3. 14:30
 7/11 ultimus válasza:

Na és a "hideghegy" vagy a "rozsda és csont" című filmeket már láttad?

Nekem egyik se jött be annyira, de a port-on jó szavazatokat kaptak.

Sokaknak tetszenek.

2014. máj. 3. 20:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Az első nem jött be korábban sem, nem szeretem a korábbi időkben játszódó filmeket, de ezt a 2.-at lehet hogy még ma megnézem. Imádom a francia filmeket, egyszerűen csodásak...
2014. máj. 3. 22:11
 9/11 ultimus válasza:

Nincs több ötletem. Nem vagyok romantikus-dráma fan.

Nézz szét itt: [link]

Sajnos nincs külön romantikus-dráma kategória, (vagy dráma, vagy romantikus film) de tudsz szűrni akár nemzet alapján is.

2014. máj. 5. 22:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Szeress, ha mersz

Közelebb

Egy makulátlan elme örök ragyogása

A régi környék

A szabadság útjai

London

Wicker Park (a kedvencem)

Keserű méz

Az újságos fiú (ez annyira nem romantikus, de van benne szerelmi szál, szóval muszáj ideírnom, mert alig látta valaki, sőt még a kritikák is lehúzták, pedig szerintem zseniális :D)

Na, próbáltam összegyűjteni nem túl ismerteket, remélem, hogy valamelyik tetszeni fog! :)

2014. máj. 20. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!