Elgondolkodtató, mély romantikus dráma?
Az időutazó felesége
Én nem néztem meg a többi kérdést hogy ez ott van- e a "sablonfilmek" között, de én ezt tudnám ajánlani. Remélem hogy tudtam segíteni.
Kikötői hírek; A jövő kezdete
Mindkettő elgondolkodtató, sőt a második vége sokkoló is. Van bennük romantikus szál, de nem csöpögős. Nagyon nagy filmek.
Koszonom, valami hasonloakra vartam, bar kicsit romantikusabbak erdekelnenek. Mondjuk a Kikotoi hireket meg fogom nezni, szerintem.. :)
Udv!
Nézd meg a "Séta a múltba" című filmet. Abszolút romantikus film. :)
Vagy ha még nem láttad, esetleg a "21 gramm".
Ebbe nem kifejezetten a romantika dominál de szerintem elgondolkoztató.
Na és a "hideghegy" vagy a "rozsda és csont" című filmeket már láttad?
Nekem egyik se jött be annyira, de a port-on jó szavazatokat kaptak.
Sokaknak tetszenek.
Nincs több ötletem. Nem vagyok romantikus-dráma fan.
Nézz szét itt: [link]
Sajnos nincs külön romantikus-dráma kategória, (vagy dráma, vagy romantikus film) de tudsz szűrni akár nemzet alapján is.
Szeress, ha mersz
Közelebb
Egy makulátlan elme örök ragyogása
A régi környék
A szabadság útjai
London
Wicker Park (a kedvencem)
Keserű méz
Az újságos fiú (ez annyira nem romantikus, de van benne szerelmi szál, szóval muszáj ideírnom, mert alig látta valaki, sőt még a kritikák is lehúzták, pedig szerintem zseniális :D)
Na, próbáltam összegyűjteni nem túl ismerteket, remélem, hogy valamelyik tetszeni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!