Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A BBC Sherlockban is meleg es...

A BBC Sherlockban is meleg es drogozik Holmes?

Figyelt kérdés
Igen, emlékszem a masodik évad első részére, de nincs nagyon semmi kapcsolata es a klasszikus Sherlockban meleg es,drogozik. Én ebben a sorozatban nem tudtam eldönteni.
2014. máj. 2. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Ha a klasszikus alatt az eredeti Arthur Conan Doyle írását érted, abban nincs kimondva, hogy Sherlock meleg lenne, bár vannak erről találgatások.

A BBC Sherlockban benne van, hogy régen drogozott Sherlock, sőt egy ügy miatt valamennyire vissza is áll rá a harmadik évad harmadik részében, de csak ideiglenesen, amúgy már leszokott róla. Az meg hogy meleg-e, az nem egyértelmű, sokan vannak akik úgy gondolják, hogy igen, sokan úgy, hogy nem, vannak akik azt mondják róla, hogy aszexuális, mindenesetre a sorozat eddig nem adott rá egyértelmű választ, révén hogy (egy érdekkapcsolaton kívül) nem volt soha partnere, és ebben a témában nem is nyilatkozott soha.

2014. máj. 2. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
szerintem meleg, nemvéletlen játsza el Moriarty, hogy homokos, mielött felfedi a kilétét.
2014. máj. 3. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem meleg és nem is drogozik (bár szó volt róla, hogy régebben drogozott és egy ügy kedvéért valóban újra megtette, de utána leállt, mert az igazi drog számára maga a rejtély, az eset, amin dolgozik).

Én úgy gondolom, hogy ez kicsit bonyolultabb dolog. Nem hiszem, hogy akár aszexuális lenne, mert SPOILER! a harmadik évadban van egy olyan rész, amikor egyértelműen láthatjuk, hogy van szexuális kapcsolata egy nővel (nem Irene Adler az, valaki más), persze kiderül, hogy csak szüksége volt a nőre és ezért megjátszotta az egész kapcsolatukat, de azért a szexet egy férfinak nem olyan könnyű megjátszani... Arra gondolok, hogy szerintem képes lehet vonzalmat érezni nők iránt, csak azt kizárja, mert hasznosabb dolgokkal szereti tölteni az idejét és azért nem mutat érdeklődést ilyen téren az emberek iránt (nők iránt sem), mert jobban érdeklik az érdekes ügyek. Akad, aki egyes dolgokat sokkal izgalmasabbnak tart a szexnél.

Az alap Sherlockról pedig én is úgy tudom, hogy sosem volt kimondva nyíltan, hogy meleg. De egyszer valahol olvastam valamit, hogy bár nem meleg, nem nagyon jön ki a nőkkel, vagy már nem tudom, miként fogalmaztak. Valami olyasmi volt, hogy nem érti őket és ezért nem szeret a társaságukban sok időt tölteni, nem elég logikus neki a gondolkodásuk. De olyat is olvastam, ahol azt írták, hogy kifejezetten idegenkedett tőlük, épp csak azt nem írták, hogy félt. Szerintem azért ez el van túlozva.

A BBC-s változatban egyébként elég határozottan megválaszolták később ezt a kérdést, hogy mennyire nem meleg sem ő, sem pedig John és még egy vicces kis rész is volt, amikor azt tippelgették az emberek, hogy mi történhetett a tetőn (már a harmadik évadban volt ez). Volt egy visszaemlékezésféleség (ami igazából nem történt meg, csak valaki elmélete volt), amikor Sherlock és Moriarty ülnek egymás mellett a tetőn és nevetnek és jött egy olyan jelenet, ami szerintem elég nagyot szólt, hirtelen meg is lepődtem, hogy ebben a sorozatban ezt látom. De nagyon vicces volt! Konkrétabban nem írom le, hogy aki még nem látta, annak ne legyen elrontva az élmény.

2014. jún. 10. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

SPOILER

Sherlock és Janine nem feküdtek le egymással, ezt ki is mondják a S03E03-ban. "A BBC-s változatban egyébként elég határozottan megválaszolták később ezt a kérdést, hogy mennyire nem meleg sem ő, sem pedig John" itt most mire gondolsz? John biztos, hogy nem meleg, maximum biszexuális, de Sherlockról sehol nem beszélnek...

2014. jún. 10. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:

*SPOILER 3. évad*

Tényleg, mikor mondták ezt ki? És akkor azok a jelenetek? Amikor együtt voltak bent a fürdőszobában, vagy akkor miért aludt ott a nő? Amikor egy hosszú ingben jött ki Sherlock szobájából és nem volt rajta nadrág. Satöbbi-satöbbi.

Nem tudom, nekem eléggé úgy tűnt, hogy le is feküdtek egymással. De mikor mondták ki, hogy nem? Mert akkor elindítom a lejátszót és megnézem, hátha én tévedtem.

Konkrétan azt értettem megválaszolás alatt, hogy Sherlock lefeküdt a nővel, John pedig megházasodott. Illetve amikor volt a Sherlock-Moriarty tetős rész, a majdnem csókkal. Az szerintem frappáns válasz volt a sok melegpletykára. :)

Továbbá John többször is mondta, hogy nem meleg, és amikor MRS. Hudsonnak mesélte, hogy talált valakit, akkor is mondta, hogy hát persze, hogy egy nőt és persze, hogy nőnemű a személy. Tehát szerintem biszex sem lehet, ráadásul nem is utalt semmi erre a sorozatban. Az rendben, hogy mély barátság van köztük, amibe sokan többet belelátnak és olykor direkt rá is játszottak kicsit és felerősítették ezt az alkotók, de az szerintem inkább poénnak lett szánva, mintsem annak, hogy bármelyik karaktert is (mármint az említettek közül legalábbis) melegnek állítsák be.

2014. jún. 11. 20:33
 6/6 Druxy96 válasza:

Jenin a kórházban mondja Sherlocknak: Egyszer azért jó lett volna.

Erre Sherlock: Vártam volna az esküvőig.

az ingjében meg lehet elcsábítani akarta, a fürdőben meg nem hiszem, hogy szexeltek volna, mikor John kunt várt...

2015. júl. 21. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!