Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Breaking Bad 4. és 5....

A Breaking Bad 4. és 5. évadához lesz magyar szinkron?

Figyelt kérdés
Mert ha nem, akkor elkezdem angolul.

2014. máj. 1. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom hogy lesz-e, de ezt a sorozatot bűn szinkronnal nézni.

Walter hangját, Jesse suttyó stílusát az életben nem fogják vissza adni.

Amúgy én pont olyan vagyok, aki mindent szinkronnal néz, de örülök, hogy ezt a sorozatot angolul néztem meg.

2014. máj. 2. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
1- es válaszolónak teljesen igaza van, a Breaking Bad- et csak eredetiben, felirattal érdemes nézni. És nem csak Walt, vagy Jesse miatt, hanem legfőképpen a Hank- et alakító színész(Dean Norris) beszédstílusa miatt. Valami fantasztikus hallgatni.
2014. máj. 2. 01:27
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Az előző két komoly szövegértési problémákkal küzdő agyatlannak üzenem, hogy rohadtul nem ez volt a kérdés.
2015. máj. 25. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Mert te aztán meválaszoltad a kérdést...
2015. máj. 25. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Gyenge visszavágás.

Amiről az első kettő beszél, az teljesen irreleváns, amit én írtam az nem.

2015. máj. 26. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a mi válaszunknak legalább némi köze volt a kérdéshez, vagy legalábbis a kérdés kifejtéséhez. Ennél a sorozatnál igenis sarkalatos kérdés, hogy szinkronnal, vagy eredetiben nézi valaki.

Egyébként pedig nem tudhatjuk előre,hogy lesz- e szinkron, csak amikor az adott csatorna hivatalossá teszi, hogy megvette a sorozat folytatását.

2015. máj. 26. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Szerinted a válaszaitoknak köze volt a kérdés kifejtéséhez?!

Szerintem ezen még te magad is röhögsz.

Ez az oldal kérdésekből, válaszokból és a válaszok esetleges egymásra való reflektálásáról szól, ti egyiket sem tettétek. Ez tény.

Nem tudod megmagyarázni miért helytállóak a válaszaitok, mert nem azok, teljesen irrelevánsak, ahogy mondtam. Nem reflektál korábbi válaszra, (ahogy az én kommentem igen) és meg sem feleli a kérdést.

Ha a második bekezdésedet írod az első válaszodba egy szavam nem lett volna.

2015. máj. 26. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Az "....elkezdem angolul"- végződésű mondatra úgy reagálni, hogy igen, feltétlen angolul nézd, mert sokkal jobb, az szerintem- legalábbis részben- helytálló.

/Amúgy, a kérdés feltevése óta eltelt 1 év valószínűleg tök értelmetlenné teszi a mostani válaszokat, gondolom./

2015. máj. 28. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Időközben megjelent MyTelenor videótárban leszinkronizálva a negyedik és az ötödik évad.
2015. júl. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!