A Breaking Bad 4. és 5. évadához lesz magyar szinkron?
Azt nem tudom hogy lesz-e, de ezt a sorozatot bűn szinkronnal nézni.
Walter hangját, Jesse suttyó stílusát az életben nem fogják vissza adni.
Amúgy én pont olyan vagyok, aki mindent szinkronnal néz, de örülök, hogy ezt a sorozatot angolul néztem meg.
Gyenge visszavágás.
Amiről az első kettő beszél, az teljesen irreleváns, amit én írtam az nem.
Azt hiszem, a mi válaszunknak legalább némi köze volt a kérdéshez, vagy legalábbis a kérdés kifejtéséhez. Ennél a sorozatnál igenis sarkalatos kérdés, hogy szinkronnal, vagy eredetiben nézi valaki.
Egyébként pedig nem tudhatjuk előre,hogy lesz- e szinkron, csak amikor az adott csatorna hivatalossá teszi, hogy megvette a sorozat folytatását.
Szerinted a válaszaitoknak köze volt a kérdés kifejtéséhez?!
Szerintem ezen még te magad is röhögsz.
Ez az oldal kérdésekből, válaszokból és a válaszok esetleges egymásra való reflektálásáról szól, ti egyiket sem tettétek. Ez tény.
Nem tudod megmagyarázni miért helytállóak a válaszaitok, mert nem azok, teljesen irrelevánsak, ahogy mondtam. Nem reflektál korábbi válaszra, (ahogy az én kommentem igen) és meg sem feleli a kérdést.
Ha a második bekezdésedet írod az első válaszodba egy szavam nem lett volna.
Az "....elkezdem angolul"- végződésű mondatra úgy reagálni, hogy igen, feltétlen angolul nézd, mert sokkal jobb, az szerintem- legalábbis részben- helytálló.
/Amúgy, a kérdés feltevése óta eltelt 1 év valószínűleg tök értelmetlenné teszi a mostani válaszokat, gondolom./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!