Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a lényege a "Híd Therabitia...

Mi a lényege a "Híd Therabitia földjére" című filmnek? (bőv lent)

Figyelt kérdés

először is mi a történet?Mivel a Narnia közelébnen nem járt semmiben,erre a végén meg egy akkora birodalom az a rohadt erdő amit még Isten is megirigyel.Magyarul nulla harccal megmentettek mindenkit.

Aztán miért kellett kinyirni azt a szerencsétlen lányt?Hát miatta néztem az egészet:)

És miért csak mutáns mókusokkal verekednek 2 órán át?

2009. dec. 25. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én sem értem... sztem nagyon elcseszték azzal, hogy a kiscsaj meghal... amúgy ez egy sima erdő, ami a gyerekek fantáziájának köszönhetően életre kel, vagyis ezt a gyerekek csak képzelik...ez az ő kis saját világuk :)
2009. dec. 25. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 25. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajátos körülmények között ismerkedik meg egymással Jess és Leslie. A két magányos, kirekesztett gyerek összebarátkozik. Leslie állandóan varázslatos történeteket sző, Jess pedig tehetséges rajzoló. A kislány feltárja előtte a fantázia világát és ketten együtt létrehozzák Terabithia titokzatos birodalmát, amely a közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhető el. Eme varázslatos helyen ők az uralkodók és nekik kell szembeszállniuk a birodalmukat veszélyeztető Sötét Úrral és seregeivel, míg a való világban az iskolai bajkeverők ellen veszik föl a küzdelmet.
2009. dec. 26. 13:00
 4/8 anonim válasza:
100%

A kislány anyja írta meg (aki a filmből kiderül, hogy író) ezt a regényt a kislány halála után 3-4 évvel.

Ez a film egy könyv adaptációja.

A könyv pedig igaz történet.

2009. dec. 27. 10:00
 5/8 anonim válasza:
100%
Tehát Leslie tényleg meghalt.
2009. dec. 27. 10:00
 6/8 A kérdező kommentje:
:(ne mááá.Hát szegény lány.
2009. dec. 27. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
begombáztak a srácok azt élvezik a flesst:D
2010. jan. 9. 12:44
 8/8 ZsoltGrof válasza:

1. A birodalmat azért szabadították fel mert igenis harcoltak az ellenséggel, akik nem volt mások, mint az osztálytársaik.

2. Az erdőben nem igazi birodalom volt, ez csak az ő képzeletükben létezett.

3. Leslie azért halt meg a végén, mert igaz történet alapján készült a film.

2013. szept. 26. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!