Z világháború (World War Z) magyar jelenetei miről szóltak?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a film egy részét Magyarországon forgatták, de volt ugye egy kis balhé a fegyverek miatt amit most nem akarok részletezni, és emiatt ezeket a jeleneteket nem rakták bele a filmbe. Nem tudja valaki hogy ezekben a jelenetekben mi lett volna, vagy hogy a storyban hol lettek volna? Nagyon érdekelne de sajna sehol nem találtam infót.2014. ápr. 27. 22:27
1/3 anonim válasza:
Berakták a jeleneteket, csak csúsztak pár napot a forgatással, mert hatástalanítani kellett a fegyvereket, vagy bírságot fizetni (valamelyik).
2/3 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy nem rakták bele, de lehet hogy igazad van.
2014. ápr. 28. 17:18
3/3 anonim válasza:
Nem rakták be őket, csak pár másodpercet. Mivel végül másik befejezést készítettek a filmnek a Budapesten forgatott moszkvai részek kimaradtak a végleges, moziba került verzióból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!