Hogyan tiltsam le az "aimét" a hugom elől?
Tudom,gyerekes dolog,de én csak az animéimre vagyok érzékeny.A húgom viszont folyton azokat akarja nézni,amiket én. (HETALIA) Az a kedvenc karaktere ami nekem. És idegesít. Mikor itt a barátnője,akkor Japánnak hívatja magát, a barátnőjét pedig Olasznak. Folyton. És rohadtúl idegesít. Ha lát egy videót pl: MMD Hetaia wonderful nippon!,ő egész nap azt üvölti,hogy ő japán,és wonderful nippon. Nagyon nagyon nagyon (...) idegesít.
Mit csináljak hogy letiltsam előlle? (Mozilla/Google Chrome)
Valahol az eszközök menüben kell legyen egy menü ahol bizonyos oldalakat letilthatsz.
Fogadok ugyanilyen céllal a szülői felügyelet menüpontban is lehet ügyködni, de én egyszerűen gyártottam nálunk mindenkinek saját felhasználófiókot, és ha én használom a gépet, zárom az ajtót.
Hiába mondom neki... Nem hagyja abba. Ő japán,és kész. Hisztizik. Földhöz veri magát.(szó szerint) De mondtam neki hogy ha még egyszer meglátom,le fogom tiltani. Erre a bátyám is beszáll,hogy már pedig ő most azonnal letiltja.
A hugom elkezd hisztizni
Ismertesd meg vele a többi hetást.
Komolyan, valahogy a fangirl tipusú gyerekek megszelídülnek a csoportban... Talán... Picit...
Amúgy csinálj külön profilt magadnak, az valóban segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!