Nagyon szeretem a Transformers-t akár film, akár Prime (ami a CN-en megy). De csak 1 olyan barátnőm van aki szintén szereti. A többiek meg ha meghallják hogy mondjuk Optimus-ról beszélek, egyből elkezdenek röhögni, és ez eléggé zavar. És most?
Meg kell szokni hogy nem minden ember egyforma. Mindig lesz aki röhög azokon a dolgokon, amiket szeretsz, mint ahogy te se szeretsz mindent amit a többiek. Ez ilyen...
Senkinek nem tudod megváltoztatni az ízlését.
Akármiről is akarsz beszélgetni, keresd meg hozzá a megfelelő embereket. Ha a Transformersről akarsz, akkor beszéld meg azzal a barátnőddel, aki szereti. A többiekkel meg keressetek egy olyan témát, amit mind szerettek.
NŐJ FEL!
Ne nézz mesecsatornát!
Tudom nehéz mert gyerek vagy, de a Csajoknak ne a TransFormers-ről beszéj!
Kérdezzd meg a csajoktól pl. így:
-Csilla te milyen TV csatornát szoktál nézni?
-RTL klubbot!
-És milyen filmeket szoktál ott nézni?
-Háát, a ...
*
11 évesen ne a TransFormers et nézd!
Főleg ne a MESE változatát!
Inkább nézzél Discovery-t vagy NationalGeorgrapich -et !!!!
És nézzél dokumentumfilmet az ÓVODÁS mesékről hogy mennyi értelme van!!!
Ugyan, az ilyennel, mint aki a 3-as és a 4-es választ írta, ne is törődj. Úgy érzi jól magát ha bánthat másokat.
"Nőj fel"...mégis miért ne nézhetne egy tizenéves gyerek mesecsatornát? Épp nekik gyártják. A gyerekeknek. Egyesek elvárják hogy egy gyerek felnőttként viselkedjen, de ha ennyi idősen már iszik, cigizik, szexel, és balhékba keveredik, akkor meg azon háborognak hogy mi lett a világgal, miért hiszik magukat a tinik ennyire felnőttnek, meg hogy régen ennyi idősen még mesét néztek, játszottak, és tök ártatlanok voltak...
Egyébként látszik az írásodból, hogy intelligens vagy, és az ég egy adta világon semmi baj nincs veled. Szóval tényleg ne adj az ilyen emberek véleményére, ne engedd hogy lehúzzanak. És nézz csak annyi Transformers-t amennyi jól esik. :)
Én is szeretem a TF-t minden sorozatot,filmet de a haverjaim meg utálják és senkivel nem tudom megbeszélni 14/f
Ja és hajrá fradi :D
Hát ez van, mindenhol elítélik valamilyen szinten a "geek"-eket meg rajongókat, legyen szó Transformers-ről, szuperhős képregényekről, vagy akár az olyan viszonylag népszerű dolgokról is, mint a Csillagok háborúja. Ebben az országban pedig ezeknek nincs is olyan nagy pop-kulturális múltjuk és kultuszuk, mint mondjuk Amerikában, ahol a Transformers immár több mint 30 éve egy jelentős és ismert termékcsaládnak számít, és kicsik-nagyok egyszerre rajonganak érte. Magyarországon annak idején nem adták ki a rajzfilmeket, csak a képregények némelyikét, ezért itt sokkal kisebb rajongótábora van.
De erre jó az internet. Ha valakivel nagyon akarsz beszélni arról, amiért rajongsz, és a környezeted zavarja, akkor keress valami netes fórumot vagy ilyesmit. Annak idején gimiben én is sokat foglalkoztam a Transformers-szel, és nem szóltak meg érte, mert másokat is érdekelt (bár ők inkább ezeket a filmeket nézték, nem pedig a rendes rajzfilmeket vagy képregényeket), de gondolom, hogy azért volt, amikor irritáltam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!