Miért van már minden sorozatban és filmben egy ratyi vagy lezbi karakter?
5-ös válaszoló! Ott a pont.... Minden válaszodnál :) Mintha csak én írtam volna.
20/L (Hetero)
"A szexuális beállítottság nem igen befolyásolja az öltözködést."
Pedig de. A lezbik 1 része úgy néz ki mint egy autoszerelő, a b*zik egy része pedig jobban ad a megjelenésre és kevésbé férfias ruhákat is felvesz.
Ha valakit megrontanak attól is változhat valakinek a homokórája. Ez tény. Olvass utána, nem tudom mit okoskodsz, csak egy 16 éves kis fing vagy aki a mai liberális multi kulti világnézetbe nőtt fel ahol tök oké ha azonos neműek önfeledten smárolnak az utcán, vagy férfiak nőnek öltöznek, nemet váltanak.
"nemet váltanak"
Tudod, erre nagyon sok faj képes. Pl. a bohóchalak. Ha meghal a nőstény, amivel a hím összeállt, akkor a hím nemet vált.
A nemváltás már évmilliók óta normális, párszáz éve nevezik nem normálisnak. Tulajdonképpen akkor az oka nem mindegy?
A nem férfias ruha meg vicces. Amit férfira terveznek, az miért nem férfias? Számodra mi a férfias ruha?
Egyébként látszik, hogy semmit sem tudsz a melegekről.
Azok a nők, akik úgy néznek ki, mint egy "autószerelő", a hardcore feministák és nem a leszbikusok. Azok a férfiak, akik nőnek öltöznek meg a transzszexuálisok vagy transzvesztiták és nem a "b*zik". (Pl. vannak hetero férfiak is, akik szeretnek nőnek öltözni, de nőkkel szexelnek)
"tök oké ha azonos neműek önfeledten smárolnak az utcán, vagy férfiak nőnek öltöznek, nemet váltanak."
Neked miért fáj ez ennyire?
Oké, ha már a polkorrektnél tartunk a filmekben, csendesen megkérdezném, hogy hány olyan filmet tudunk felsorolni, ahol a meleg párok jól működő kapcsolatbna élnek, egyikük sem hal meg, nem megy át egyenesbe egyik sem, és úgy általánosságban bolgogok.
Segítek, még a direkt ilyen témályú filmekben sem. Hullanak mint a legyek, ha valakiről kiderül a képernyőn, hogy nem egészen egyenes, már rendelik neki a koporsót. (és most ez nem a Trónok harca, ott mindenki megmurdel...)
Másrészlől az általános fujjogásodra reagálva elmondanám, hogy kicsit el vagy tévedve.
"Annyi szenny ömlik már a médiából a drogosokról, prostikról, b*zikról, mintha mi sem volna természetesebb."
Mert ez egy olyan fenemód természetes társadalom. Természetellenes ruhát hordani, internetezni, szemüveget hordani, és nagyjából minden más is, ami túlhaladja a vadászó-gyűjtögető népek kultúráját. Egészségünkre.
"Ha valaki azonos nemhez vonzódik az genetikailag vagy hormonálisan beteg."
Ez tudtommal orvosilag nem bizonytott. Meg tudnád kérlek mutatni, hogy pontosan hol is van ez genetikailag és/vagy hormonálisan kódolva? Nagyon kíváncsi vagyok.
"Lassan már biztos a pedofilnak és nekrofilnak lenni is ilyen divatos dolog lesz."
A különség az, hogy az egyik esetben két döntésképes felnőtt ember önkéntes, testi-érzelmi-anyagi-lelki kapcsolatáról van szó, míg a másikban ez nem igazán mondható el.
"Te pedig biztos egy kis 16 éves cső nacis cicafiú vagy aki még nem tudja magáról, de megcsípte a b*zibogár és elfertőződött a sebe :D"
Ez megnyilvánulás azért sejtet egy érettségi fokot, ami nem igazán üti meg a 16ot. Ezúton is elnézést a 16 évesektől.
Ezen kívül kerevrsz egy pár fogalmat, amiknak köze nincs egymáshoz. Ezekből n+1 számú variáció és kombináció van.
nemi vonzalom: tolnám mint a lopott biciklit
érzelmi vonzalom: ki az aki után fátyolos tekintettel pillogsz
társadalmi nem: inget vegyek fel vagy inkább blúzt?
testi nem: kinek mi van a lába közt?
Azért,mert minden sorozatban van legalább 10-15 szereplő,és ebből legalább 1 meleg.
Ez lefedi a valós társadalmi arányt.
Amit eddig láttál a sorozatokban,hogy minden ember heteró,az nem a valóság.
Rengetegen rejtőzködnek.Átlagos,egyszerű emberek.
Attól,hogy te azt hiszed,hogy minden ember,aki elmegy melletted az utcán,heteró,attól még ez nem így van.
Amúgy meg 26 éves meleg vagyok megvetem az alkoholt.
Még részeg sem voltam soha,nem is dohányzom.
Az egészséges életmód híve vagyok,sok heteróval ellentétben.
Örülnék,ha nem hasonlítanák az önpusztító életmódot folytató egyedeket a melegekhez.
Betegségnek inkább azt tartanám,amikor a társadalom tagjait egyformává akarják nevelni,mint pl Észak-Koreában.
Holott a természet a sokszínűségre törekszik,mert ettől életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!