Van olyan lány aki szereti a világháborús filmeket?
jaj de gagyi kerdes!!!
mi lenne ha mi megkerdeznenk a fiukat,hogy miert nem szeretik a romantikus filmeket?ez ugyan olyan kerdes!ugy hogy ha lehet,akk ne kerdezz ilyen marhasagokat!emiigy csak hogy tudjatok en szeretem a vilaghaborus filmeket,es akkor mar en is "csunya" vagyok?en nem tartok senkit sem csunyanak,mert sztem mindenki szep a maga modjan!
Engem lány létemre minden érdekel, ami a II. világháborúval kapcsolatos, így a filmek is; pedig nem vagyok csúnya... (Mondjuk nem értem, mi köze a két dolognak egymáshoz... :))
20/L
Engem is érdekel.:Dimnden ami a II.V.h. hoz tartozik. És énis modellkedem demég nem komolyan csak iylen alap fotozlak.hu iylen helyeket.portfoliokat csinálnak.
14/L
nem vagyok csúnya és imádok minden katonai dolgot és a műszaki dolgokat is. repülőkért, katonákért odavagyok!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!