Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szulejmánban mi lett Izabell...

A Szulejmánban mi lett Izabellával?

Figyelt kérdés

Van, hogy 1-2 részt kihagyok, majd csak egyszerűen elalszok 10-15 percre, vagy elalszom a rész végére, így nem vagyok gépbe.

Utolsó dolog, amit tudok róla: Hürremék megölték a szolgálóját, Izabella még élt, és Hürrem, Szümbül meg Nigar, bújtatták valami helységben, mert életben maradt.

Azért is furcsa mert nem beszélnek már róla. Szulejmánnak nem hiányzik? :D

2014. ápr. 24. 12:41
 1/8 anonim válasza:

Igen, ez nekem is furcsa,2-3 rész egyfolytában erről szólt,majd akövetkező résztől semmi, most olvastam utána ezt találtam:... Isabella egy lovaglás közbeni balesetet szenvedett...A szultán látogatta...

Egy nap Hürrem is meglátogatta.Nagyon megfenyegette Isabellát...

Isabella sírt...Nem tudta mít tegyen...Az éjszaka közepén...

Gul aga elrabolta.Reggel a palota népe azt hitte,hogy Hürrem tette...Szulejmán szembesült a hírrel,hogy Isabella el akar menni így el is engette..(Hürrem tette oda Isabellát)

Az élet tovább folyt.Hürrem tovább töltötte boldogan az estéket Szulejmánnal.

2014. ápr. 25. 07:44
 2/8 anonim válasza:
2014. ápr. 25. 08:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi, ez a link jó, de a történet már nem itt tart :) Akkor végül tényleg a tengerbe dobták?

És a Szulejmán elfogadta, hogy "elszökött" Isabella, semmit sem tesz ellene? (kutatná, hogy merre van stb...)

Lényeg, akkor most halott Izabella? :(

2014. ápr. 25. 13:50
 4/8 fannifid válasza:
Nigar asszony megmérgezte !!!! persze Hürrem is benne volt csak ő pestissel akarta eltüntetni
2014. ápr. 25. 21:19
 5/8 anonim válasza:

Ott van a link utolsó soraiban, valószínüleg Gritti szöktette meg!

Utolsó:Nem Izabella lett megmérgezve hanem a szolgálója, aki meg is halt!

2014. ápr. 26. 12:27
 6/8 A kérdező kommentje:
De nekem akkor is furcsa, hogy senki nem keresi. Mert idővel ugye beleszeretett Szulejmánba, akkor miért engedte, hogy megszöktessék? Vagy Hürremből lett elege és azért?
2014. ápr. 26. 16:24
 7/8 anonim válasza:

Ha hűek maradtak az eredeti történelemhez akkor nem lett baja Izabellának,ugyanis Ő feleségül ment Ferdinándhoz!

[link]

2014. ápr. 29. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
95%
ja, csak néha semmi köze a valoságnak a sorozathoz
2014. aug. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!