A Kör c. filmet megnézheti egy 10 éves gyerek? Vagy nagyon durva?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 11:03
11/14 anonim válasza:
Most vagy a gyerekekhez nem értesz vagy a filmekhez.Bár ha azt szeretnéd, hogy pár év múlva baltával kergessen, nyugodtan nézesd meg vele. Egyébként én film-őrült vagyok, és néhány éve horror-rajongó is, de a családom annak idején soha nem engedett olyan durva v. erőszakos filmet nézni, amit egy korabeli gyereknek nem szabad.
12/14 anonim válasza:
Amikor én 10 év körül lehettem a barátnőm tesója asszem ő is 14-15 körül volt, akkor nézették meg velem. Az 1. részét néztük meg kb.addig amig a videót elkezdték nézni.
Úgy féltem mint az álat. Most múlt héten néztük meg barátnőmmel megint és még bevallom most is eléggé megilyesztett. persze régebben sokkal jobban!
14/L
13/14 anonim válasza:
Velem 8 évesen nézették meg az nagybátyámék..Akkor elsírtam magam amikor a lovat bedarálta a hajó..Meg akkor amikor a samara kijött a tvből.Az előtt soha,semmitől nem féltem.Most 13 éves létemre IS FÉLEK A KÖR C.FILMTŐL!
Nem vagyok rá büszke,de nem érdekel..:)
13/L
14/14 anonim válasza:
A kör 18+? Mivel én 16osal is láttam mert nem véres de unalmas. Nem olyan rossz film de ku.rvára nincs topon meg amúgy mindenkinek más az ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!