Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szintetizátoros fiú, leszakadt...

Szintetizátoros fiú, leszakadtak a kézfejei, robotkezekkel csúcsra tőr, régi film, ismerős valakinek?

Figyelt kérdés
Egy nagyon régi film címét keresem, de lehet már vagy 30 éves. Egy szintetizátoros fiúról szól, akit féltékenységből egy srác markolóval megpróbált agyon zúzni. A kormány leszakította mindkét kézfejét, teljes a depresszió, de aztán valaki programozható kezeket csinál neki, amivel meg tudja tanítani az egyes mozdulatokat és hatalmas koncerteket csinál beöltözve robotnak.. Utah Saint is a filmzenék közt volt...
2014. ápr. 22. 19:20
 1/2 HalkHogen ***** válasza:
2014. ápr. 22. 21:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!!!!! 5 éve próbáltam megtalálni, sikertelenül.. Én kb. a megjelenése után láthattam egy évvel. Már csak a filmzenét kell felhajtanom pluszba.

:o)

Nem hittem, hogy ilyen hamar kapok választ. :) THX!!

2014. ápr. 23. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!