Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Pimp My Ride" műsorról...

Lord Keri kérdése:

A "Pimp My Ride" műsorról vélemény?

Figyelt kérdés

Pont az előbb ment a tv-ben a "Pimp My Ride" c. műsor és azon gondolkodtam, miért jó olyan igénytelen emberek verdáit kipofozni, akiknek alapvetően 0 az igényszintjük. Oké, hogy olcsó verdával járnak az alapvetően nem baj, de, hogy kívül belül leharcolt mindegyik autó az egyfajta igénytelenségre utal.

Nyilván marketing szempontból érthető, hogy ilyen autóból látványosabb szépet varázsolni.

Viszont aki ennyire igénytelen, annak minek szép autó, ugyanúgy tönkrevágja.

Én mindig tip-top állapotban tartom az autómat el se tudnám képzelni, hogy kajamaradék meg lemálló festék meg leszakadó spoilerek legyenek.

Igazából csak az fáj, hogy igénytelen emberekre költik a pénzt, mikor sok olyan tulaj lenne, aki ezt értékelné is.

2014. ápr. 21. 15:43
 1/1 MolotovPunk ***** válasza:

Tudom régi kérdés, de azért válaszolnék. Sajnos többségében megrendezett volt szinte az egész műsor!

https://www.youtube.com/watch?v=7hVUjXo2fCo

2023. okt. 30. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!