Miért van ez? A mai maséket jobban szeretem mint a régebbieket, amikor a többség huszon harminc évesek habzó szájjal védik a régi gagyesz meséiket?
pl a chip and dale a hupikék törpikék, oroszlán király, bambi, gumimacik nagyon is jó volt anno. még az idő urait is láttam. de mamár valahogy nem jönnek be, uncsik, gagyik... ellentétben: shrek, jégkorszak, croodék, GRU, Rio, aranyhaj, jégvarázs, és szinte majdnem minden modern mese elbűvol. ez miért van? lehet mert nem ért még végett egyerekkorom, vagyis nem zártam magamban le?
F
De a felsoroltaknál is az a helyzet hogy csak az első rész a jó.
Szerintem a disney inkább egész estés rajzfilmekben erős (de mondom, mindig csak az első rész) a többi meg egy forintot nem ér. Persze néztem én is gyerekkoromban, de lássuk be, tényleg nem jók. A másik hogy a filmek jellege is változik. Sokkal akciódúsabbak, felgyorsultak a régiekhez képest. De ezt többen is elismerik, eltekintve egy-két tényleg klasszikustól. Mindegy, erről sokat lehetne írni, de annyi bizonyos, hogy a te ízléseddel is baj van. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!