A Szulejmán hány részes lesz? Mit tippeltek?
Eddig négy évad, 129 rész ment le a törököknél, de a magyarok egy részt kettőben adnak le. Bár volt néhány alkalom, amikor a magyarok is dupla magyar részt, tehát egy teljes török részt adtak le egy este, de ez csak néhány hétig volt.
Tehát ha a magyarok megveszik a többi részt is, és ugyanúgy felezve fogják őket adni, mint eddig, akkor eddig kb. 260 részt láthatnál. De lehet, hogy csinálnak még több évadot is.
Egyébként:
[link] _b%C3%B6l%C3%BCmleri_listesi
Én már nagyon várom, hogy vége legyen, mert én dolgozó emberként este 10 után próbálnék lefeküdni aludni, a szomszéd néninek, aki mellesleg saját bevallása szerint is nagyothalló, ez a kedvenc sorozata, úgyhogy szerdánként 11-ig üvölt a tévé, én meg próbálok nem figyelni rá.
Egyszer este 11-kor átkopogtam, hogy nem lehetne-e kicsit halkabban tévézni, mivel egyébként nem is falszomszéd az ő tévézős szobája meg az én hálószobám, szóval tényleg nagyon hangos volt. (a lépcsőházban is tisztán hallani a tévéjét) Tök aranyosan elnézést kért, mondta, hogy este már kiveszi a fülesét, ezért ilyen hangos a tévé. :-) Jóccakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!