TSkull kérdése:
Milyen jó sorozatoka ajánlotok?
Figyelt kérdés
Tegnap fejeztem be a Breaking Bad-et, azelőtt meg a Dextert. Nagyon jók voltak, viszont most hiányérzetem van. Láttam már a Lost-ot ami annyira azért nem hengerelt le, és a Szökést, amelyiknek az utolsó évadát már meg sem tudtam nézni, annyira elnyújtották. Tudtok valami ehhez hasonló jó sorozatokat? Kizárólag az olyanokat szeretnék nézni, melyeknek már minden évada lement, hogy ne kelljen hónapokat várnom az új részekre, úgyhogy Walking Dead meg Game of Thrones még kizárva.2014. ápr. 15. 18:32
1/3 anonim válasza:
Zold íjász? Egyébként mooviee.cc -n sorozatokra tudsz keresni es ott értékelve vannak meg tudod nézni a kommenteket es az epizódokat is
2/3 anonim válasza:
24
bár most pár év szünet után mégis folytatják, de 8 évad már lement és mindegyik 24*40 perces, úgyhogy szerintem lefog menni a kilencedik, mire odaérsz.
3/3 anonim válasza:
Pedig jókat tudnék írni, de azok a sorozatok még mennek... :(
Esetleg javaslom ezeket, már lementek, bár én még nem láttam, csak tervben vannak: Six Feet Under, The Wire, The Shield
Ezt láttam, csak egy évad, de szerintem szórakoztató volt: Harper Island
Aztán még: True Detective, eddig egy évad volt, lesz több, de nem függnek össze az évadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!