Horror film! (? )
Szóval barátnőim (és még ki tudja, hogy kik) Jönnek hozzánk a hétvégén és megbeszéltünk, hogy megnézünk egy horrorfilmet!! Rengeteg horrort láttam már, a barátnőim viszont kicsit félősebbek, úgyhogy szerintem nem sokat láttak... Igazából azt szeretném, hogy az a film amit ajánlotok ne kizárólag az erőszakról szóljon, és arról hogy hányjunk bizonyos jeleneteken... hanem olyan amitől én és a barátnőim is egész héten nem tudunk aludni...xdd tehát valami nagyon parás esetleg misztikus, szellemes, démonos!! Nagyon-nagyon köszönöm az értelmes és NORMÁLIS válaszokat!!!
Ui.: Légyszi ha van időtök akkor írjatok mellé egy rövid kis véleményt és azt, hogy hány éves vagy és Lány/Fiú
: ^^ xoxo
Halálos kitérő
szerintem ezt nézhetitek nyugodtan, nekem egyik kedvencem,
19, l
Árnykép
Védtelen gyermek
Az idéző
Másvilág
Ómen
Mama
A másik lány
Démonok között
Ezekben szinte semmi vér nincs,de nagyon para mindegyik.Személy szerint én a Démonok között-et ajánlom nektek. Kiváló pszicho-horror. Itt a trailere, nézd meg (bár lehet, h már ismered).
https://www.youtube.com/watch?v=ysGeZji9Wsw
Ja, és 26 vagyaok és fiú.
Milyen horror filmeket néztetek? Mit szóltak hozzá a többiek?
Péntek 13 filmek
Az átok
A kör
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!