Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy Breaking Bad kérdés jöhet?

Egy Breaking Bad kérdés jöhet?

Figyelt kérdés
Miért akarhatta Gus annyira, hogy Hector ránézzen? Így is éreztetni akarta vele a fölényét, vagy szerintetek miért?

2014. ápr. 14. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy is ráb*szik! :D
2014. ápr. 14. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami hülyeséget csinálsz, vagy intőt viszel haza az iskolából, és apád épp lebasz, mint a pengősmalacot, akkor te szívesen nézel a szemébe, vagy jobban esik inkább a padlót bámulni?

Hector bűne Gus-szal szemben ráadásul valamivel nagyobb egy ablak betörésénél. Ezekért Gus többszörösen is bosszút állt, Hectornak nem maradt sem élő rokona, sem pártfogója. Nem lehet neki könnyű állni a tekintetét.

Körülbelül ezért.

2014. ápr. 14. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez így azért nem fordult meg a fejemben, mert ha megnézzük a visszatekintő részeket, szerintem Hector jelleme másról árulkodik. Nekem legalábbis úgy jött le, hogy sokkal inkább dacból nem néz rá, és nem azért, mert durva dolgot tett, és ezért nehéz.
2014. ápr. 14. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nehéz megítélni a jellemét, hiszem meg se szólalt az egész film alatt. De abból kiindulva, hogy egy kiszolgáltatott, magatehetetlen öregemberről van szó, aki mindenét elvesztette, szerintem minden oka megvan félni.

Másrészt viszont, amikor nem néz a szemébe, akkor már tudja, hogy rövidesen meg fogja nyomkodni azt a bizonyos csengőt. Ez az egyetlen, amivel árthat még Gusnak. Meg persze magának is. Az, hogy ilyen szépen végigcsinálta Walt elképzelését arra utal, hogy vénségére is tökös gyerek maradt.

2014. ápr. 15. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!