Ti mit gondoltatok a Beavatott mozifilmről? (elsősorban olyanok válaszát várom akik olvasták a könyvet is)
Nekem őszintén szólva egyáltalán nem tetszett, rengeteg volt a feleslegesen megváltoztatott dolog, és ahhoz képest, hogy egy akciódús könyv alapján készült, rengeteg borzalmasan unalmas rész volt benne. Néha pedig túlzottan erőltettek voltak a viccek, egyáltalán nem értem, miért gondolták azt a készítők, hogy ezzel az erőltetett humorral majd jobban eladható lesz a film. A színészektől sem voltam eldőlve, Shailene például nagyon unszimpatikus nekem. És olyan ostobaságok voltak benne, mint pl. amikor a végén Tobias és Tris küzdenek, mert Tobias-nak beadtak egy szert a műveltek, akkor az a sok vadbarom csak nézi őket még azután is amikor már nyilvánvaló, hogy Tobias nem fogja megölni Tris-t, az a sok nyomorék, fegyverekkel felszerelkezve addig vár ameddig el nem kezdenek rájuk lövöldözni.
Ez csak az én véleményem, lehet nekem voltak túl nagy elvárásaim, de szerintem valami katasztrófa volt.
Véleményeket várok. :)
Nekem az hiányzott a legjobban a filmből, hogy Tris barátait nem mutatták be rendesen. Nem mutatták például, hogy Al-nek bejön Tris. Nem mutatták azt sem, hogy Will és Christina (remélem így kell írni) annyira összemelegedtek volna. Így egy kicsit fura, mert nem lehet annyira átérezni Christina fájdalmát. Aztán Négyes és Tris is alig voltak együtt.
Szereplőket viszont szerintem jól választottak. Nagyrészt illik rájuk a leírás. Meg Tris azért elmondhatta volna, hogy mi a jelentősége a három madárnak.
Le fogtok pontozni, mert nem olvastam a könyvet, de azért leírom a véleményem a filmről :)
én tegnap láttam, hát a Theo nekem az új favorit :) A lányzó nekem tetszik, mert átlagos, mégis szép szerintem, jó szereplőket találtak a filmhez. Ismétlem, a könyvet nem olvastam, így csak a filmről tudok nyilatkozni, de szerintem volt köztük bőven bizsergés, már a csóknál felpattantam, hogy na végre, a férjem meg kiakadt, hogy ezt vártam végig?? :D
Volt bőven kémia köztük, ez érezhető volt :)
viszont mielőtt megnézem a 2. részét jövőre, lehet, hogy elolvasom a könyveket, báááááááár, mivel már a filmet láttam előbb, lehet, hogy nem sok értelme van, mert tetszett a film így nagyon, és ha utólag kiderül, hogy jobb a könyv, akkor már nem akarom megnézni a filmet :D
Teljes KO :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!