Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem akarják szinkronizál...

Miért nem akarják szinkronizálni a Rubinvöröst?

Figyelt kérdés
Szerintem hatalmas hiba lenne, ha nem tennék, óriási siker, mégis mi okuk van, hogy nem szinkronizálták le azonnal?:D

2014. ápr. 11. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintük pocsék.
2014. ápr. 11. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem pont az benne a lényeg, hogy a közönséget megfogja?:D Amúgy köszi a választ.:)
2014. ápr. 11. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A könyvet nagyon imádom, de a film... jó, oké sosem hasonlít a film a könyvre, de a film... wááááááá... ennyi a véleményem. Az igaz h jó lenne ha szinkronizálnák, de nagy sikere nem nagyon lenne. Nem sikerült ez most a rendezőnek, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. És szerintem ezt azok is így gondolják, akik megcsinálhatnák a magyar szinkront.

2014. ápr. 12. 08:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt sajnos megértem.:/ Bár én már láttam vagy 15-ször, és egyre jobban tetszett.:D És néha nem árt elvonatkoztatni a filmtől, nem kel szerintem görcsösen ragaszkodni hozzá, lehet attól még jó.:) De tényleg lehetett volna jobb, sőt, nem minden színész olyan...:D
2014. ápr. 14. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

A tesóm nagyon szeretne szinkronizálni,szóval amint embereket keresnének ő tuti,hogy jelentkezni.

Hát nem tudom...Én csak előzeteseket láttam a filmből(németül,vagy magyar felirattal),de amúgy tényleg nagy csúsztatások vannak a filmben.Meg úgy a fejmben is megbolygatta a rendet,mert az egészet én nem így képzeltem el.

Szinkronizálni szerintem azért nem akarják,mert lehet,hogy félnek,hogy nem lenne sikere vagy ilyesmi,másrészt embreket sem olyan egyszerű ilyenre találni.Ha meg szinkronosan megcsinálnák az első részt,akkor egy;az hónapokba telne,kettő;akkor azt akarná mindenki,hogy a Zafírkéket is szinkronizálják majd,amire uyge nem biztos,hogy lesz keret.

2014. jún. 5. 14:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt valahol mélyen meg tudom érteni..:(
2014. jún. 9. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!