Hogyhogy nem volt szerdán a TV2-n Dr. House és Született feleségek? Most akkor nem is lesz jövőhéten sem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 19:27
1/7 anonim válasza:
Azért, mert téli szünetre ment mind a két sorozat. Igen, jövőhéten sem lesz, majd maximum márciusba kezdik el vetíteni őket.
2/7 anonim válasza:
a netről le lehet tölteni
sajnos nem volt :(
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azt nem értem, hogy ez megint mire jó? :S Alig volt már csak pár rész a jelenlegi évadokból... Mért nem tudják leadni egy hétvégi délutánon vagy egyik este az idiótábbnál idiótább karácsonyi műsorok helyett, amiket mellesleg 10 éve minden évben leadnak...? =/
2009. dec. 20. 23:18
4/7 anonim válasza:
Hát ez a Tv2 titka marad, hogy mi ezzel a célja. Eddig se értelmes dolgokat láthattuk a Tv2-es csapattól. Ezért töltöttem le a többi House részt a netről.
7/7 anonim válasza:
Áá nem Véder Nagyúr. Én a torrentezés híve vagyok, szóval onnan. De csak a 6. évad 9. részéig tudtam lehúzni, mivel Amerikában is téli szüneten van, de ott már januárba folytatják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!