Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy konkrét zombis...

Keresek egy konkrét zombis filmet, amire emlékszem belőle a kérdés alatt leírtam :D Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan elég régen láttam,olyan hogy zombik vagy fertőzöttek vannak benne és egy csoport, vannak köztük civilek és katonák is, keresik az ellenszert, és meg is találják de az előtt kell kihozni az épületből mielőtt felrobbantanák azt, mert közben már küldték rá a bombát. Van benne egy olyan jelenet is hogy az egyik civil férfit megcsípi egy fertőzött szúnyog és ő is átalakul vagy valami ilyesmi :D

Nem a Holtak napja, nem is a holtak földje, nem ilyen ismert film :D

2014. ápr. 11. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy ilyen rész volt a The Walking Dead-ben is,ez egy sorozat.
2014. ápr. 11. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi de amire én gondolok az egy konkrét film, nem sorozat egyik része, és régebbi is mint a Walking Dead :) Emlékszem arra a részre a járványügyi központot robbantották fel benne :)
2014. ápr. 15. 08:10
 3/3 A kérdező kommentje:
megvan: House of the dead 2 (2005)
2014. nov. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!