Melyik film lehet ez?
Figyelt kérdés
Emlékezetem szerint: Hasonló a Jumanjihoz, de úgy rémlik mintha az űrben játszódna. Mintha a házukat megszállná egy csapat idegen és valamit elvesznek ami nélkül nem tudnak hazamenni, ezért vissza kell szerezniük úgy hogy ne vegyék őket észre. Viszonylag régi film. :)2014. ápr. 11. 06:12
1/3 A kérdező kommentje:
Na közben rájöttem, a Zathura ez a film.
De ha már olvasod akkor lenne egy másik film ami érdekelne, az egy dzsungelben játszódik, és van egy ott rekedt tudós aki mutatja 1-2 embernek akik oda tévedtek hogy miket talált fel, például kicsinyített állatokat (elefánt, zsiráf, stb. )
2014. ápr. 11. 06:24
2/3 anonim válasza:
Az utóbbi filmről nekem a Kémkölykök 2 (azthiszem kettes) jut eszembe.Ott van a dzsungelben egy tudós aki ilyen kis állatokat mutat nekik azután van ott ilyen majompók meg ilyenek. Nézd meg hátha az, de tudom ilyen rész volt benne :D
3/3 A kérdező kommentje:
azaz, köszi :)
2014. ápr. 11. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!