Láttam egyszer egy horror filmet és nemtom mi ma neve?
Figyelt kérdés
egy horror..és haloweenkor volt nem nagyon emlékszek de voltak ott gyerekek és volt valami mocsár szerüség amihez lementek és ott volt valami..és volt valami ketrec is abba bementek vagy beszorultak ennyire emlékszek.de vanmég egy másik is amit youtube-n néztem meg hogy mindenki félt valamitöl és mindenkit az ölt meg amitöl félt pl:volt egy bohoc,meg a másik hogy megfullad és ott meg a homok..és igy meghalt mindenki csak egy csaj nem valahogy igy rémlik.2014. ápr. 9. 21:27
1/4 anonim válasza:
Az első azt hiszem az Adsz vagy kapsz. 5 sztorit dolgoz fel, egyik az amiről te beszélsz.
2/4 anonim válasza:
A második szerintem A rettegés mélye című film lesz. :)
3/4 A kérdező kommentje:
nrm nem az..azt a filmet is láttam már,de nem:/
2014. ápr. 10. 20:09
4/4 anonim válasza:
Azóta meglett a filmek címe? Lehet megnézném őket én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!