Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER Valaki, aki látta az...

SPOILER Valaki, aki látta az Osztály című észt filmet, mi zajlik a "tengerparti jelenetben"?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam a Requim for a dreamet újra, ez alapján elkezdtem hasonló, nyomasztó filmek után kutakodni, itt találtam rá az Osztályra. IMDb-n elég jót kapott, és sokan dicsérik, viszont nem tudom belemerjek-e vágni. Sokak szerint nagyon brutális, főleg az a bizonyos tengerparti jelenet. Tudni szeretném, mi zajlik ott, előre is köszönöm!
2014. ápr. 8. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyik srácot arra kényszerítik, hogy elégítse ki orálisan a másikat. Ha jól emlékszek.
2014. ápr. 8. 12:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Körülbelül ugyanannyira brutális és nyomasztó mint a Rekviem egy álomért a film. A tengerparti jelenetben az van, amit az előző írt. Ha tetszett a Rekviem, nézd meg az Osztály-t is, az is tetszeni fog.
2014. ápr. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!